skip to Main Content

Girlie Stuff – Thaise vrolijkheid in Nederland!

Soms, heel soms vind ik het best wel jammer dat ik geen dochtertje heb. Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel gek met mijn 3 jongens! Maar als ik dan een webwinkel zoals Girlie Stuff tegenkom en al die prachtige jurkjes zie.. Gelukkig hebben ze hier ook te gekke broeken voor de kleine heren.

Margaret-HSF-klein-495x400Wij zijn in ieder geval fan van deze leuke webwinkel. Eigenaresse Margaret werd helemaal verliefd op de kleurrijke kleding die ze tegenkwam tijdens haar reizen in Thailand. En nu verkoopt zij ze dus zelf in haar eigen webshop.

Een paar jaar geleden slenterde ik van kraam naar kraam op de Chiang Mai Sunday Market. De stalletjes met toeristenmeuk sloeg ik over. Na 15 reizen had ik dat wel gezien. Maar wat is de Noord Thaise stijl mooi! Kleurrijk en met prachtige borduursels. Verliefd stopte ik bij elke kraam om de materialen van de tassen en kleding even te voelen.

GirlieStuffSjaal

Je vindt bij Girlie Stuff prachtige rokjes en jurkjes in alle kleuren van de regenboog, die je geweldig kunt combineren met de geborduurde schoentjes. Ook koop je er schattige baggy broekjes waarin je kindje extra bewegingsvrijheid heeft. En vergeet vooral niet de categorie hebbedingen, waar je zoveel leuke accessoires vindt.
En als je dan toch iets moois voor je kleine meid bestelt, neem dan ook zeker even een kijkje bij de prachtige sjaals voor jezelf! Ook deze zijn van een fijne kwaliteit en in heel veel kleuren te koop.

 

Meer informatie? Neem eens een kijkje op de site. En vergeet ook zeker niet om de facebookpagina te liken!

Back To Top