skip to Main Content
Paaseieren Zoeken Met De Paashaas

Paaseieren zoeken met de Paashaas

Op 22 april (Tweede Paasdag) verstoppen de grote en de kleine paashaas chocolade-eieren in de tuinen en singels van Landgoed Verhildersum in Leens. Alle kinderen tot en met 12 jaar zijn tussen 11.00 uur en 12.00 uur uitgenodigd om te komen zoeken naar de eieren. 

In de binnentuin liggen de eieren voor de jongste kinderen, in de singels zijn de eieren voor de oudere groep verstopt. Wie een gouden of zilveren ei vindt, ontvangt een lekkere paasprijs. Iedereen is welkom en kan komen zoeken zonder aanmelding. 

De papa’s, mama’s, opa’s en oma’s kunnen vanaf de bankjes die in de tuinen staan, hopelijk in het zonnetje, genieten van de zoekende kinderen. 

Lukt het niet om te komen zoeken naar de eieren? Maak je geen zorgen! Ook tijdens het seizoen is er genoeg te doen en te ontdekken voor de kinderen. Ga eens met een tablet op zoek naar het Verhildersum mysterie, of maak een speurtocht door de borg of over het landgoed. En vergeet ook niet een kleurplaat mee te nemen. En in de museumboerderij kun je kennis maken met de kinderen die in de 19e eeuw op het Landgoed woonden. Wat deden ze, welke kleren droegen ze, waar speelden ze mee, welke spelletjes deden ze en wat leerden ze op school… allerlei leuke en leerzame weetjes en activiteiten voor kinderen. Kun jij ook tollen, steltlopen, hoepelen of blokje lopen? Probeer het maar eens. En wat is bikkelen? Voor de kinderen leuk om te ontdekken, voor de ouderen even terug in de tijd. 

Kijk voor meer activiteiten en informatie op www.verhildersum.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top