skip to Main Content

Kinderfeestjes zijn elke keer weer een breinbreker. Wat gaan we dit jaar doen? Wordt het een middagje in een (al dan niet overdekte) speeltuin? Kiezen we voor een partijtje bij McDonald’s of durven we het aan om met een groep uitgelaten kinderen naar de bioscoop te gaan?

Nienke besloot dat zij voor haar eigen jongens iets heel anders wilde. Ze bedacht onvergetelijke feestjes waarbij de kinderen hun fantasie, logisch verstand en teamspirit moeten gebruiken. Ze heeft een mooie balans gevonden tussen actief bezig zijn en de hersentjes laten kraken.

Door Hilde.

Themafeestjes
Nadat Nienke talloze kinderfeestjes voor haar eigen zoons had georganiseerd, besloot ze haar ideeën verder uit te werken. Sinds 2006 is het voor iedereen mogelijk om verjaardagskisten te huren met bijbehorend draaiboek.

Elke verjaardagskist is uniek en gevuld met verkleedkleren, schmink en knutselmaterialen voor een creatieve activiteit. Ook is er gedacht aan een slinger, ballonnen, een tafelkleed en bekers, allemaal in hetzelfde thema. Er is keuze uit talloze thema’s, zoals prinsessen, piraten, elfen of ridders. Voor elk thema is er een speciale opdracht, die door de kinderen samen uitgevoerd wordt.

Als ouder kun je aan de hand van het draaiboek het feestje organiseren, het bevat een tijdsplanning en tips. Zo geef je dus thuis een gezellig kinderfeestje zonder dat je er zelf veel voorbereidend werk aan hebt.

De verkleedkisten zijn te huur voor €65,- en zijn geschikt voor 6 kinderen. Komen er meer kinderen, dan betaal je €5,- per extra kind tot een maximum van 10.

Speurtochten
Naast de verkleedkisten biedt Atelier Paletje de mogelijkheid tot het huren van kisten voor speurtochten. Je huurt een kist voor €25,- en hoeft alleen nog zelf de speurtocht uit te zetten. Ook hier kun je kiezen uit diverse thema’s die aansluiten op de leeftijd van de feestvierders.

Creatieve feestjes
Wil je liever een knutselmiddag met de kinderen dan kun je een creatief feestje boeken. Nienke komt bij je thuis en verzorgt alles. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is zorgen voor een geschikte tafel.

Een creatief feestje is mogelijk op woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag en de standaardprijs is €160,- voor 8 kinderen. Deze prijs geldt ook wanneer je het feestje met minder dan 8 kinderen wilt vieren. Komen er meer dan 8 kinderen dan betaal je €15,- extra per kind.

Handige extra’s
Wil je als aanvulling op de goed gevulde kisten ook de catering uit handen geven? Dat kan! Atelier Paletje regelt een taart, hartige hapjes, drinken en een lekkere fruitcocktail. En wanneer je het zelf niet ziet zitten om het feestje te begeleiden, dan kan zij dit ook voor je doen.
De meerprijs hiervoor is op aanvraag.

Over Atelier Paletje
Nienke is moeder van 2 zonen en al ruim 23 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Je kunt haar dus gerust een ervaringsdeskundige noemen op het gebied van kinderen.
Doordat Nienke eerst ook creatieve partijtjes organiseerde in het atelier van haar man is de naam Atelier Paletje ontstaan. In de toekomst wil zij graag weer een ruimte beschikbaar stellen om deze feestjes op locatie voort te zetten.

Resume
Wat biedt Atelier Paletje? Onvergetelijke kinderfeestjes in verschillende thema’s
Voor wie? Kinderen vanaf 3 jaar
Kost dat? De prijzen voor de diverse kinderfeestjes en extra’s vind je in de prijslijst
Hoe regel ik dit? Via de site kun je een feestje boeken of contact opnemen
Meer informatie? Kijk op de website van Atelier Paletje

 

Back To Top