skip to Main Content
BAQ Folkingestraat

Hieperdepiep Hoera! Onze dochter werd 1! Dat moest uiteraard gevierd worden en wat is nu een feestje zonder taart? We begonnen al met de uitnodiging voor ¬†haar verjaardag. We planden samen met een vriendinnetje een Cakesmash in. Een wat?! Juist ja, een Cakesmash. Overgewaaid vanuit Amerika, momenteel helemaal hot in Nederland. Kindjes mogen hierbij een taart helemaal slopen terwijl de mama’s en papa’s schattige foto’s maken. ūüôā

 

BAQ Folkingestraat

Als trouwe klant van brood bij BAQ Brood & Café ging ik eens bij Evelien (eigenaresse) en Liene (banketbakster) polsen of zij een taart konden maken voor de cakesmash. Uiteraard konden ze dat. En wat was de smashtaart mooi, zelfs zo mooi dat onze dochter de cake het liefst in tact hield.

_DSC8894 2
Mariska Nauta Fotografie

Een echt meptaartje

Nu de foto’s klaar waren kon de uitnodiging per post ( ja heerlijk ouderwets, gewoon omdat dat ook nog steeds kan en zo mooi is. Echte post is zoveel leuker) worden verstuurd aan de familie en vrienden. En de taart kon worden  besteld bij BAQ Folkingestraat voor de grote dag. Een taart voor 18 personen en een klein meptaartje voor haar zelf (zou ze die dan wel gaan Smashen?) . Het werd een vierkante taart bekleed met marsepein en er kwamen figuurtjes van haar geboortekaartje op de taart (geboortekaartje ontworpen door Josien van Brussel). De vulling was van jam, met banketbakkersroom en een crème en héél erg lekker! De cake was lekker smeuiig, de smaak was goed, de vulling gelukkig niet te zoet want de marsepein was al zoet genoeg van zichzelf.
Untitled design (4)

Het bezoek vond het gelukkig ook mooi, leuk en lekker. En dat meptaartje… die bleef onaangeroerd door de jarige. Pas toen we met een vorkje aankwamen en haar hapjes voerde wilde ze wel eventjes voorzichtig voelen met haar handjes.

Win een taart van BAQ!

Is jouw kindje binnenkort jarig, heb je een babyshower? Wil je het geslacht van je ongeboren kindje bekend maken door middel van een taart of heb jij gewoon iets kind gerelateerd te vieren? Maak dan nu kans op een taart voor 18 personen bij BAQ! (ontwerp in overleg met Evelien & Liene). Wat moet je daarvoor doen? Laat ons op Facebook weten voor welke gelegenheid jij deze taart wilt winnen! Wij maken de winnaar op 16 juli bekend.


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met
BAQ Brood & Café. Zoals jullie van ons gewend zijn, zijn we objectief en eerlijk in onze artikelen. Zo ook hier. 

 

Back To Top