skip to Main Content

Beachclub Kaap Hoorn | Heerlijk plekje aan het water

Beachclub Kaap hoorn heeft een luxe uitstraling en ligt op een prachtige locatie aan het water. Of het ook geschikt is om met het hele gezin te bezoeken, zochten wij voor je uit.

Sfeer en ontvangst

We krijgen een warm welkom en de kinderen kunnen bij binnenkomst lekker spelen in de speelplek. De focus aan tafel ligt voornamelijk op de volwassenen. Ondanks de toch wat luxe uitstraling nodigt de ruimte voor kinderen wel uit om te spelen en voelt het niet alsof ze rustig aan tafel moeten blijven zitten.

Het eten

Naast de ruime keuze op de reguliere menukaart is er ook een speciale kinderkaart. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ervoor kiezen om zelf hun eigen broodjes te smeren. Leuk dat hierover nagedacht is! Het eten smaakt allemaal erg goed.

Faciliteiten

Er staan voldoende kinderstoelen bij de garderobe. De speeltuin buiten is leuk en veelzijdig, geschikt voor verschillende leeftijden en afgeschermd met een hek. De verschoonruimte bevind zich in het invalidentoilet.

Kortom

Over het algemeen waren wij zeer blij verrast, door de faciliteiten en het eten. De speelhoek, kinderstoelen en verschoonruimte mogen wel iets schoner en het speelgoed is ook wel aan vernieuwing toe. Verder een prima plek om met kinderen heen te gaan!

Review (max 5 sterren):

Kindvriendelijk personeel? ***
Kindermenu? ****
Kinderwagenvriendelijk? ***
Verschoonplek? **
Kinderstoel? ****
Speelhoek of speelgoed? ***

Back To Top