skip to Main Content

Hocus pocus pinguïn

Na ‘Meester Bakkebaard’ en ‘Willy Boem’ is nu het derde kinderboek van onze columnist David verschenen: ‘Hocus pocus pinguïn’. Een boek met doldwaze avonturen over een bijzondere vriendschap, voor kinderen vanaf een jaar of 7.

De witte konijnen van Goof de goochelaar hebben geen zin meer in optreden en daarom probeert Goof het eens met een ander dier. Pinguïn Achilles is wél heel enthousiast over de truc met de hoge hoed en er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de goochelaar en zijn pinguïn. Maar op een dag is Achilles zomaar verdwenen. Goof ontdekt waar zijn kleine vriend gevangen wordt gehouden en bedenkt een slim plan om hem te bevrijden. Het plan slaagt, maar dan ontstaat er een nieuw probleem voor de goochelaar en zijn pinguïn.

‘Hocus pocus pinguïn’ is uitgegeven door Clavis en de vrolijke illustraties zijn van Hiky Helmantel. Je kunt het boek vinden in de (kinder)boekhandel of natuurlijk online bestellen, bijvoorbeeld bij Bol.com of hier.

Davids eerdere boek ‘Willy Boem’ is trouwens verkozen tot één van de drie beste debuten van 2015! Super gedaan, David! Wij zijn trots!

 

 

hocus pocus pinguïn hocus pocus pinguïn

Back To Top