skip to Main Content

De Mikkelhorst | Ecologische zorgboerderij

Aan de rand van Haren vind je ecologische zorgboerderij De Mikkelhorst. Daarnaast is er een kinderboerderij, tuinderij, teeschenkerij, houtkloverij en een winkel met streekproducten. Wij gingen erheen om te kijken hoe kindvriendelijk het hier is.

Sfeer en ontvangst

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en enthousiast naar de kinderen. Alhoewel het na sluitingstijd is als wij naar de uitgang wandelen, doen ze helemaal niet moeilijk als de kinderen nog rustig de tijd nemen om alles om zich heen eens rustig te bekijken.

Het eten

In de theeschenkerij kun je genieten van een heerlijk stuk zelfgebakken appeltaart of cake. Voor de kinderen is er ranja en zijn er verschillende vruchtensappen. Alles smaakt prima.

Faciliteiten

Er is ontzettend veel te beleven en te ontdekken op de mikkelhorst. Buiten vind je voor de kinderen een groot houten klimtoestel, schommels en nog veel meer. Er is een klauterpad en in de lente/zomer kun je terecht in de bloemenpluktuin. En de kinderboerderij verveelt natuurlijk nooit.
In het halletje voor de toiletten staat een tafeltje met een verschoonkussen.

Kortom

De Mikkelhorst is een prachtige locatie om te spelen, ontdekken en lekker bezig te zijn in de natuur. Er zijn diverse leuke activiteiten voor het hele gezin rondom de boerderij waardoor het echt een uitje is om samen te genieten.

Review (max 5 sterren):

Kindvriendelijk personeel? ****
Kindermenu? ***
Kinderwagenvriendelijk?**
Verschoonplek?**
Kinderstoel?***
Speelhoek of speelgoed?****

Back To Top