skip to Main Content

De Pastafabriek
Genieten van heerlijke pasta’s, pizza’s of salades in een gezellige fabrieksruimte, met verse kruiden op de tafeltjes en gerechten die voor je neus worden klaargemaakt. Maar hoe kindvriendelijk is het in de Pastafabriek? Wij zochten het voor je uit!

Sfeer & Ontvangst
Wij kregen een warm welkom en het personeel had ook aandacht voor de kinderen. Een omgestoten flesje drinken werd meteen opgeruimd en vervangen door een vol flesje. De kinderen voelden zich dus zeker welkom.

Het eten
Bij binnenkomst ontvang je bij de bar een kaartje waarop alle gerechten en drankjes worden genoteerd die je nuttigt. Op de menukaart staat een ruime keuze in pasta’s, pizza’s en salades. Kinderen mogen hun eigen pizza samenstellen. De pizza’s smaken erg goed en we proeven dat er gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten.

Faciliteiten
Achterin de pastafabriek staan een aantal kinderstoelen klaar voor gebruik. Er is geen speelplek of speelgoed aanwezig voor de kinderen. Bij de toiletten in de ruime hal is een degelijke verschoonplek voor de kinderen.

Kortom
Als je van pizza en pasta houdt dan is dit zeker een aanrader, want het eten is heerlijk en ook snel klaar. Reserveren is helaas niet mogelijk en het kan er druk zijn dus dat is met kinderen wel lastig.

Review (max 5 sterren):
Kindvriendelijk personeel? ****
Kindermenu? ***
Kinderwagenvriendelijk?***
Verschoonplek?***
Kinderstoel?****
Speelhoek of speelgoed?*

Back To Top