skip to Main Content

Edanz Kinder Open Huis

Een unieke dag, speciaal voor kinderen bij Edanz, centrum voor ontmoeting en ontwikkeling

Op zaterdag 2 februari vind de eerste editie van het EdanZ Kinder Open Huis plaats, geschikt voor alle leeftijden. Kinderen, ouders, opa’s & oma’s, tantes, ooms en verzorgers kunnen kennismaken met de gemoedelijke en open sfeer van EdanZ, de docenten, sessiegevers, organisatoren en het nieuwe en bestaande aanbod van ouder&kind- en kinderactiviteiten.

Op deze speciale dag wordt het nieuwe aanbod van ouder&kind- en kinderactiviteiten onder de aandacht gebracht. De workshops en lezingen worden deze dag gratis aangeboden. Ook zijn er inspirerende lezingen te volgen voor ouders/opvoeders en is er een speelplek ingericht voor de allerkleinsten. Voor een vriendelijk prijsje kun je genieten van diverse dranken en een biologische lunch of snack.

Waar? Van Oldenbarneveltlaan 6 in Groningen

Wanneer? Zaterdag 2 februari

Hoe laat? 10.00 uur – 16.00 uur

Kijk voor het volledige programma even op de site of de Facebookpagina.

Wat is EdanZ

EdanZ is een plek in de wijk De Hoogte waar iedereen zich welkom kan voelen. Of je nou uit de wijk komt of ergens uit het midden van het land.

EdanZ geeft ruimte aan ontmoeting, ontwikkeling en groei. Samen met betrokken vrijwilligers en huurders van de studio’s is er een platform gecreëerd waar iedereen welkom is om deel te nemen of activiteiten te ontplooien.

Back To Top