skip to Main Content

Ken je Eetcafé Ugly Duck al? Want dit cafeetje in de Zwanestraat is zeker het bezoeken waard met kids. Klein, knus en vriendelijke bediening, maar vooral: heel vriendelijk geprijsd. En met een eigen kinderkaart!

Goed, voor een culinaire hoogtepunt is de Ugly Duck geen “go to”, maar voor een gezellig hapje eten zeker wél. De kaart voor volwassenen biedt onder andere spare-ribs, biefstuk, een lekkere kipfilet en een stoofpotje. Voor vegetariërs is er kaasfondue en stoofschotel en er is een glutenvrije kaart beschikbaar. Bij sommige gerechten kun je kiezen voor een kleine portie, ook handig :).

Kinderkaart

De kinderkaart is leuk opgezet met kleurplaat en leuke weetjes. Verder kunnen kids kiezen uit frikadelletjes, bitterballen, maar ook vegetarische loempia’s, zalmfilet of kipfilet. Ook hier zijn veel glutenvrije opties, zelfs voor de friet en mayo. En: tot en met twaalf jaar betalen kindjes €5,80 voor een hoofdgerecht. Een extra bord met bestek om eten van ouders te stelen is overigens gratis en heet “Boris Boef”.

Lunch

Ugly Duck is ook voor (een glutenvrije) lunch een heel geschikte optie, temeer omdat ze een groot assortiment spelletjes hebben. Ook een kinderstoel en verschoningskussen zijn aanwezig.

Leuke en budget-vriendelijke tip voor lunch en diner dus! Reserveren is wel een aanrader trouwens, toen wij er waren, was het er bomvol.

Eetcafé Ugly Duck vind je aan de Zwanestraat 28 in Groningen. Je kunt ook via de website reserveren: www.uglyduck.nl.

(foto: www.uglyduck.nl)

Back To Top