skip to Main Content

Fresh Today

Op de Westerhaven kun je meerdere leuke plekjes vinden om even een kopje koffie te drinken of lekker te lunchen. Wij gingen naar Fresh Today om te kijken hoe kindvriendelijk deze hotspot is. 

Sfeer en ontvangst
Het ontvangst is zeer hartelijk. Tijdens de lunch wordt ook aan de kinderen gevraagd of alles naar wens is en de medewerkers hebben geen probleem met spelende kinderen in de zaak. De banken in het midden van de zaak creëren een huiselijke sfeer.

Het eten
Fresh Today biedt een gevarieerde kaart met warme en koude gerechten. Er wordt rekening gehouden met eventuele allergieën en er is een kindermenu. En zijn er speciale wensen dan denken de medewerkers heel graag mee. Er wordt gewerkt met verse, pure ingrediënten en dat proef je terug in de gerechten.

Faciliteiten
Er zijn twee kinderstoelen aanwezig en de verschoonplek bevindt zich in het damestoilet. Er is een aparte speelplek met een grote diversiteit aan speelgoed. Op een zonnige dag kun je goed vertoeven op de afgeschermde binnenplaats.

Kortom
Fresh Today is een absolute aanrader als kindvriendelijke hotspot. Goede faciliteiten, heerlijk en gezond eten en vriendelijk personeel.

Review (max 5 sterren):
Kindvriendelijk personeel? ****
Kindermenu? ****
Kinderwagenvriendelijk?****
Verschoonplek?***
Kinderstoel?****
Speelhoek of speelgoed?****

Quote:
‘Mama, mag ik van de glijbaan af?’ (helling voor rolstoelen/kinderwagens)

Back To Top