skip to Main Content

Grand Café Time Out | Huiselijk genieten

We werden getipt om eens bij Grand Café Time Out langs te gaan. Zoals ze er zelf zeggen: “Hier is plaats voor iedereen”. Wij zochten uiteraard voor jullie uit of dat ook geldt voor een gezin met kinderen.

Sfeer & ontvangst
Bij binnenkomst en tijdens het afrekenen is er veel aandacht voor de kinderen. Ze krijgen een speciale kinderkaart die tegelijkertijd een kleurplaat is dus daar zijn ze wel even zoet mee. Er hangt een huiselijke sfeer waardoor je je meteen op je gemak voelt.

Het eten
Het eten en drinken is heerlijk. Als toetje kozen wij voor een gezamenlijk dessert: een groot bord vol met allemaal verschillende kleine toetjes. Een aanrader als je met kinderen bent.

Faciliteiten
Er zijn voldoende kinderstoelen aanwezig. In de damestoiletten ligt een aankleedkussen op de grond om je kleine op de wastafel te verschonen. Die wastafel is helaas wat aan de kleine kant.
Achterin het café is een speelplek onder de trap met o.a. een garage en auto’s. Ook is er een wand met allerlei soorten spelletjes.

Kortom

Bij Time Out zijn ze absoluut kindvriendelijk! Dit laten ze zien met hun kinderkaart en ook het personeel weet met jonge gasten om te gaan. Chapeau! Een vaste verschoonplek zou een waardevolle aanvulling zijn!

Review (max 5 sterren):
Kindvriendelijk personeel? *****
Kindermenu? ****
Kinderwagenvriendelijk?**
Verschoonplek?**
Kinderstoel?****
Speelhoek of speelgoed?**


Quote:
‘Ik ga aan juf vertellen over mijn leuke pannenkoek’

Back To Top