skip to Main Content
foto

Je merkt het aan alles: de zomervakantie is in volle gang! Veel mensen zijn lekker naar de zon, erop uit in ons mooie eigen landje of heerlijk thuis. Voor de thuisblijvers werkt het weer nog steeds niet mee, maar dat je even helemaal niks hoeft behalve genieten van leuke dingen en je gezin: dat is sowieso al fijn.

Vakantiefoto’s

We leggen veel vast tijdens onze vakantie. Mobieltjes gaan overal mee heen, camera’s zijn lekker compact en er worden zelfs selfiesticks op het strand gespot. Social media staat vol met de leukste (persoonlijke) zonnige pics.

De tijd dat we met ons rolletje naar de fotospeciaalzaak gingen en een week later onze ontwikkelde foto’s konden ophalen, ligt dus ver achter ons. Naast dat het tegenwoordig allemaal sneller en anders gaat, kan er ook heel veel. Fotoboeken, kalenders en kaarten maak je in een handomdraai. Voor een pronkstuk in de kamer zijn er verschillende mogelijkheden. Ik ontdekte op www.fotofabriek.nl (uit Groningen!) dat de keuze reuze is: karton, canvas, hout of aluminium, het kan allemaal. Een foto op aluminium had ik nog nooit gezien, dus ik was heel benieuwd naar het effect.

Makkelijk en snel

Het uitkiezen van de foto duurde het langst. Niet van wie, maar welke ;-).
De rest was namelijk zo klaar. In drie simpele stappen zat mijn bestelling in het mandje. Je kan het direct via de online editor doen, maar ook kiezen om software te downloaden zodat je het daarna zonder internetverbinding af kunt ronden.

vakantiefoto

Je kiest vervolgens het formaat, upload een foto en als je wilt kun je tekst, aanvullende afbeeldingen en een andere achtergrond toevoegen.

vakantiefoto

Uiteraard krijg je eerst een voorbeeld te zien. Als je tevreden bent, sla je jouw ontwerp op en kun je het uploaden en bestellen. Heel makkelijk en snel!

Levering en eindresultaat

Ik had mijn bestelling na twee dagen thuis: dat vind ik dus heel snel. Netjes verpakt, mét handige ophangmogelijkheid erbij.

Het eindresultaat is prachtig. De foto krijgt op het aluminium een heel mooi sfeertje én het is stoer.

foto
Dit is 30 X 40
foto
Van dichtbij

Jouw vakantiefoto op aluminium? Ga dan naar https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-aluminium/.

Back To Top