skip to Main Content

De leukste kinderfeestjes in en om Groningen

Waar kun je goed terecht voor kinderfeestjes in Groningen? MoedersinGroningen.nl vroeg het de ouders in Groningen en kreeg heel veel tips. Van binnen tot buiten, van duur tot goedkoop. Laat je inspireren door de ervaringen van anderen. En tips zijn nog steeds welkom. Ook bijvoorbeeld voor leuke ideeen voor kinderfeestjes thuis! 
Houd deze pagina in de gaten, want er volgen nog veel meer tips! Er zijn namelijk meer dan genoeg mogelijkheden voor kinderfeestjes in Groningen.

Creatief feestje bij VRIJDAG

Vier je verjaardag met een creatief kinderfeestje in het centrum van Groningen! Kies uit bijna 20 creatieve workshops in beeldende kunst, theater of muziek.

Kom bouwen, kleien, verkleden, hakken, schilderen, knippen, plakken, t-shirts bedrukken, toneelspelen, naaien, zagen, timmeren, filmen, muziek maken, fotograferen óf bedenk je eigen workshop!

Heb je vragen over de thema’s van de workshops, de materialen of iets anders? Kijk op bijvrijdag.nl/feestje of neem contact op via feest@bijvrijdag.nl of 050-3051465. Er is heel veel mogelijk!

Heerlijke workshop bij Chocoladedroom

Bij deze chocolaterie kun je zelf allerlei lekkers maken van chocolade. De workshop duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Er kunnen minimaal 8 en maximaal 10-12 kinderen meedoen.

Daphne tipte deze Chocolaterie: “Ik ging eens met 10 kindertjes van 7 jaar met de bus (dat was een feest op zich) naar Niekerk. Daar is een kleine chocolaterie (www.chocoladedroom.nl) waar ze de kinderen hele lekkere dingen lieten maken. De ouders brachten en haalden de kinderen bij het centraal station.”

De feestjes kunnen geboekt worden vanaf €15,50 per persoon.
Meer informatie over kinder- en tienerfeestjes lees je op de website!

Kinderfeestje bij DoeZoo

DoeZoo in Leens wordt erg vaak genoemd als leuke tip. Zelfs met een hele uitgebreide review. Leuke tip (en niet alleen voor kinderfeestjes, ook om gewoon een keer te bezoeken).

Paula schrijft: “De DoeZoo in Leens was echt heel leuk. De kids, allemaal rond de zes, zeven jaar waren ademloos aan het luisteren naar de meneer van de rondleiding. Zelfs de volwassenen aanwezig vonden het een leuk uitje :-) De jarige mocht net wat meer dus die kreeg de dieren iets langer in handen en stond echt in het middelpunt. Alle kids kregen een vogelspin in de handen en een slang om de nek (ieuwww).
Wij hadden het „Mierenhoop”-arrangement, inclusief patatjes en een verrassing. Op het einde kreeg de jarige zelfs een extra cadeautje. Van het knutselen vond ik de kaars maken wel het leukste en origineelste. Het schilderen (dat was een gipsen figuurtje schilderen) is denk ik leuker voor de jongere kinderen. Het schilderen is ook goed verzorgd: er liggen T-shirts ter bescherming van de kinderkleding. Tevens is er de mogelijkheid tot spelen en even rondlopen om de dieren in de kinderboerderij te bekijken en de kinderen konden zich laten schminken.
Kortom: een compleet feestje in 2,5 uur tijd, wat trouwens lang genoeg is!”

Meer informatie over kinderfeestjes in DoeZoo vind je op hun website. Ze hebben verschillende arrangementen vanaf €8,50 per persoon.

Indoor strand met themafeestjes

Je moet even weten dat het er zit en wat ze er doen, maar dan heb je ook wat: Indoorstrand Binnenpret aan de Ulgersmaweg. De oude Gamma aldaar is omgetoverd tot een mooi overdekt strand. Ze bieden er verschillende kinderfeestjes aan voor jongens & meisjes in Groningen: een piratenfeest, een voetbalfeest, paintballen of een beachparty voor meisjes en/of jongens. Alles wordt voor je geregeld, je hoeft alleen maar binnen te lopen met de kids.

Meer informatie over de verschillende soorten feestjes vind je op de website van Indoorstrand Binnenpret.

Scherm-kinderfeestje

Tijdens je feestje schermen met je vriendjes en vriendinnetjes? Dat kan!
Je leert schermen door middel van oefeningen en spellen, je leert techniek en tactiek. Ook ga je een wedstrijdje schermen met een echt “zwaard”.

– Verzorgd door een gecertificeerd trainer.
– 60-120 minuten (afhankelijk van de leeftijd).
Vanaf 6 jaar.
– Plezier staat voorop.
– Inclusief schermcertificaat SchermCentrumNoord.

Meer informatie kun je vinden op de website van SchermCentrum Noord.

Creatief feestje bij De Kunstkeet

In Zeerijp staat een grote landbouwboerderij en in de oude stallen is een atelier; De Kunstkeet. Hier kun je helemaal verzorgd een creatief kinderfeestje houden.  

Bijvoorbeeld:
– Glas versier plezier
– Hop, maak een stokpop 
– Timmer die dino in elkaar
– Robot fabriceren
– Selfie schilderen
– Leukste tas van de klas  

Kijk op www.dekunstkeet.nl voor meer informatie of mail naar sarah@dekunstkeet.nl.

Back To Top