skip to Main Content
Kinderfeestjes In Groningen

Kinderfeestjes in Groningen

Waar kun je goed terecht voor kinderfeestjes in Groningen? MoedersinGroningen.nl vroeg het de ouders in Groningen en kreeg heel veel tips. Van binnen tot buiten, van duur tot goedkoop. Laat je inspireren door de ervaringen van anderen. En tips nog steeds welkom. Ook bijvoorbeeld leuke ideeen voor kinderfeestjes thuis! Houd deze pagina in de gaten, want er volgen nog veel meer tips! Er zijn namelijk meer dan genoeg mogelijkheden voor kinderfeestjes in Groningen.


Creatief feestje bij VRIJDAG

Vier je verjaardag met een creatief feestje in het centrum van Groningen! Kies uit bijna 20 creatieve workshops in beeldende kunst, theater of muziek.

Kom bouwen, kleien, verkleden, hakken, schilderen, knippen, plakken, t-shirts bedrukken, toneelspelen, naaien, zagen, timmeren, filmen, muziek maken, fotograferen óf bedenk je eigen workshop!

Heb je vragen over de thema’s van de workshops, de materialen of iets anders? Kijk op bijvrijdag.nl/feestje of neem contact op via feest@bijvrijdag.nl of 050-3051465. Er is heel veel mogelijk!


 

kinderfeestjes in groningen

Creatief feestje bij je thuis: Atelier Paletje

Ideaal! Nienke van Atelier Paletje komt bij je thuis om een geweldig kinderfeestje te regelen. Je hoeft eigenlijk helemaal niets te doen; Nienke neemt alles mee. Je kunt kiezen uit een themakist waarmee de kids zich kunnen verkleden en spelletjes doen binnen een thema, maar Nienke komt ook graag creatieve activiteiten doen zoals schilderen. Ook kan je er voor kiezen een kist op te halen; dan heb je eigenlijk alles voor het feestje in een keer geregeld! Kost dat? Een kist heb je al voor nog geen tientje per kind.

We schreven een artikel over Nienke en de moeder van Isabel stuurde een review in van het creatieve kinderfeestje dat zij won!
Lees alle mogelijkheden en prijzen op de website van Atelier Paletje.


Chocolaterie De Droom

cake-bolo-de-chocolate-1560340-640x480Bij deze chocolaterie kun je zelf allerlei lekkers maken van chocolade. Er is een chocoladefontein en alles wat er wordt gemaakt, mag mee naar huis! De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost EUR 12,95 per persoon. De workshops zijn geschikt voor kids vanaf 7 jaar en er kunnen minimaal 7 en maximaal 10 kids meedoen.

Daphne tipte Chocolaterie De Droom: “Ik ging eens met 10 kindertjes van 7 jaar met de bus (dat was een feest op zich) naar Niekerk. Daar is een kleine chocolaterie (www.chocoladedroom.nl) waar ze de kinderen hele lekkere dingen lieten maken. De ouders brachten en haalden de kinderen bij het centraal station.”
Meer informatie op de website van de chocolaterie (beetje naar beneden scrollen).


DoeZoo Leens

schildpad-aaien-2DoeZoo in Leens werd erg vaak genoemd als leuke tip. Zelfs met een hele uitgebreide review. Leuke tip (en niet alleen voor kinderfeestjes, ook om gewoon een keer te bezoeken).

Paula schrijft: “De DoeZoo in Leens was afgelopen zaterdag echt heel leuk. De kids, allemaal rond de zes, zeven jaar waren ademloos aan het luisteren naar de meneer van de rondleiding. Zelfs de volwassenen aanwezig vonden het een leuk uitje 🙂 De jarige mocht net wat meer dus die kreeg de dieren iets langer in handen en stond echt in het middelpunt. Alle kids kregen een vogelspin in de handen en een slang om de nek( ieuwww) . Wij hadden het „Mierenhoop” arrangement, inclusief patatjes en een verassing. Op het einde krijgt de jarige zelfs een extra cadeautje. Van het knutselen vond ik de kaars maken wel het leukste en origineelste. Het schilderen: dat was een gipsen figuurtje schilderen, ik denk dat dat leuk is voor de jongere kinderen. Het schilderen is ook goed verzorgd: er liggen T-shirts ter bescherming van de kinderkleding. Tevens is er de mogelijkheid tot spelen en even rondlopen om de dieren in de kinderboerderij te bekijken en de kinderen konden zich laten schminken.
Kortom: een compleet feestje in 2,5 uur tijd ( wat trouwens lang genoeg is ;-)).”

Meer informatie over kinderfeestjes in DoeZoo vind je op hun website. Ze hebben verschillende arrangementen vanaf €6,50 per persoon.


Indoor strand met thema kinderfeestjes

sfoto-kinderfeest-limbo-2Je moet even weten dat het er zit en wat ze er doen, maar dan heb je ook wat: Indoorstrand Binnenpret aan de Ulgersmaweg. De oude Gamma aldaar is omgetoverd tot een mooi overdekt strand. Ze bieden er verschillende themafeestjes aan voor jongens & meisjes. Een piratenfeest, een voetbalfeest en nog meer moois. Alles wordt voor je geregeld, je hoeft alleen maar binnen te lopen met de kids.

Meer informatie over de verschillende soorten feestjes vind je op de website van Indoorstrand Binnenpret.


Scherm-kinderfeestje

11411648_833447200079423_3994711899155148754_oTijdens je feestje schermen met je vriendjes en vriendinnetjes? Dat kan!
Je leert schermen door middel van oefeningen en spellen, je leert techniek en tactiek.
Ook ga je een wedstrijdje schermen met een echt “zwaard”.

– Verzorg door een gecertificeerd trainer
– 60-120 minuten (afhankelijk van de leeftijd)
Vanaf 6 jaar
– Plezier staat voorop
– Inclusief schermcertificaat SchermCentrumNoord.

Meer informatie kun je vinden op de website van SchermCentrum Noord.


Meer tips voor kinderfeestjes?

Houd deze pagina in de gaten, want er volgen nog veel meer tips. Zelf nog een leuke tip? Geef het aan ons door en we voegen je tip toe!

N.B. Wil je graag je kinderfeestje promoten? Leuk! Dan kun je adverteren. Stuur een mailtje naar redactie@moedersingroningen.nl voor de mogelijkheden.

Back To Top