skip to Main Content

Moederdag 2020 Groningen

Moederdag 2020 zal er eentje zijn om te herinneren, dat staat vast. Waarschijnlijk krijgen we geen zelfgemaakte knutselwerkjes dit jaar en onze eigen moeder verrassen zal ook lastiger worden dan andere jaren. Maar dat hoeft natuurlijk geen reden te zijn om de allerliefste moeder in (en om) Groningen niet alsnog in het zonnetje te zetten op Moederdag! Wij verzamelden de leukste lokale tips voor jullie.

High Tea aan huis

‘t Feithhuis verrast de allerliefste moeder met een heerlijke High Tea, die in Groningen, Hoogkerk, Paterswolde, Eelde en Haren gratis wordt bezorgd voor slechts €17,50 p.p.. En daar kun je nog allerlei andere lekkere en leuke opties bij bestellen. Je vindt alle informatie hier!

Wijnproeverij met kaas

Wil jij iets origineels regelen voor Moederdag? Bestel dan de proefdoos bij De Roemer! Je krijgt dan een doos met 6 soorten wijn en ze doen er gratis een heerlijk stuk kaas bij. Bestel de wijnbox hier!

Je moeder!

Wadapartja komt speciaal voor Moederdag 2020 met de #jemoederdagbox. Zoals zij het zelf noemen: Een compleet Moederdag-brunchfeestje! Er is keuze uit een #jemoederdagbox voor alleen de allerliefste moeder, maar je kunt ook kiezen om de box voor 2 personen te bestellen. Dan kan de partner er ook van meegenieten. Je bestelt hem hier!

Brunch voor de liefste moeder

Restaurant De Twee Provinciën heeft een heerlijk pakket samengesteld, speciaal voor die allerliefste moeder. Met dit pakket verzorg je een heerlijke brunch voor één persoon. Je kunt het afhalen of het wordt bezorgd. Bestel het hier!

TukTuk

SBS Fotomarketing komt helemaal in stijl met de TukTuk een ontbijt of brunch van het Stadslab Groningen brengen. Ze maken ondertussen een foto met de mobiele PhotoBooth om dit moment nooit meer te vergeten. Een bos bloemen kan de ervaring helemaal compleet maken! Kijk hier hoe je deze originele verrassing regelt!

MOM-fongo Box

Mr. Mofongo had al een paar heerlijke afhaalboxen samengesteld, maar komt nu ook met een MOM-fongo box, speciaal voor Moederdag. Met allerlei heerlijkheden voor de perfecte brunch en te bestellen voor 2 of 4 personen. Kijk hier voor de mogelijkheden!

Aanvullingen?

Heb jij zelf nou nog last minute tips? Laat het ons weten in de reacties!

Back To Top