skip to Main Content

Ken je ons al? De MiG infotas? Een goodiebag, speciaal voor moeders en zwangeren.

We zijn inmiddels al een paar maanden bezig en de reacties zijn ontzettend positief! De manier om op een leuke manier jouw dienst of product onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

En dat kan al vanaf €30,-.

Wat is het?

Eigenlijk: een goodiebag. Gevuld met info, kortingen en ander leuks voor Moeders in Groningen en Zwangeren in Groningen. De tas wordt de komende periode oa verspreid via: cursisten van partners, babyshowers, zwangeren van de informatieavond in het Martiniziekenhuis, centering pregnancy groepen, gastouders van SKSG, op het consultatiebureau en via Denderz, hét familiecafe van Groningen. Ook kunnen moeders en zwangeren de tas zelf op komen halen.

tassen

Meer weten? Neem gerust contact op…

Herestraat 113
9711 LG Groningen
adverteren@moedersingroningen.nl
085-3034864Maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 17:00 zijn wij op kantoor.
Buiten kantoortijden kun je wel proberen te bellen of te mailen.

Wat kost het?

Je betaalt per het aantal tassen waarin je graag jouw goodie of flyer in wil laten meenemen. Zo is er voor elk budget de mogelijkheid mee te doen.

€ 250,00 per 2000 tassen (gelijk aan een heel jaar)
€ 90,00 per 500 tassen
€ 60,00 per 250 tassen
€ 30,00 per 100 tassen

Je hebt nu ook de mogelijkheid om een strippenkaart af te nemen waarmee je makkelijk verschillende manieren van adverteren over onze verschillende websites kunt combineren, ook samen met de goodiebag dus!
Aanmelden kan via adverteren@moedersingroningen.nl of het formulier hieronder.
flyers

Wat vragen wij?

Een zo’n leuk mogelijke bijdrage aan de infotas. Dit mag een (proef)product zijn, een kortingsbon, een flyer, etcetera. Wij zorgen voor een mooie tas. Eventueel is het mogelijk daar een logo op te laten drukken (tegen meerkosten).

We kunnen je ook helpen bij het maken van flyermateriaal, het meedenken over een winactie of aanbieding of het uitzoeken van een goodie dat binnen jouw budget past. Tegen aantrekkelijke tarieven, natuurlijk. Neem contact op met onze redactie als je geïnteresseerd bent.

Afgelopen kwartaal hebben we een mooie linnen tas met Pretty Happy Mom opdruk gebruikt. Deze zijn bijna op en we zijn nu op zoek naar een nog mooier exemplaar.

 

Waarom deze infotas?

We zeiden het al: we willen moeders en zwangeren graag nóg beter van dienst zijn. En we vinden het leuk om iets waardevols weg te kunnen geven. Deelnemers van cursussen of informatie-avonden kunnen zo kennismaken met andere bedrijven en diensten op een heel toegankelijke manier. Win-win, toch?

Wie zijn wij?

Monica van Cijfers en Centen, Petra van Taal voor Taal Baby- en Kindergebaren en natuurlijk MoedersinGroningen.nl / ZwangerinGroningen.nl. Een heel leuke en mooie samenwerking, al zeggen we het zelf. 

 

 

Ook in de infotas? Of meer informatie? Neem contact met ons op via adverteren@moedersingroningen.nl of bel met 085-3034864.

Back To Top