skip to Main Content
MoedersinGroningen.nl Bestaat Vijf Jaar En Dat Vieren We Zo…

Op moederdag in 2013 werd MoedersinGroningen.nl officieel de lucht in geholpen. Een simpele website, een Facebookpagina (inmiddels bijna 3200 fans) en heel veel goede zin om er iets moois van te maken. Dat lukte. Morgen, op moederdag 2018, mogen we vieren dat we al vijf jaar bestaan, hebben we nog net zoveel goede zin (en een heleboel mooie plannen), maar brengen we vooral dagelijks duizenden ouders met elkaar in verbinding. Daar zijn we trots op, maar vooral heel blij mee. Onze Facebookgroep bijvoorbeeld, daar worden dagelijks allerhande vragen gesteld door de ruim 2100 leden en valt nooit een onvertogen woord. Zo maken we samen het ouderschap een beetje makkelijker en leuker.

En we vieren het met iets bijzonders

We hebben lang nagedacht over hoe we ons lustrum wilden vieren. En bedachten iets bijzonders. Iets dat helemaal past binnen dat wat onze community zo bijzonder maakt: de bereidheid elkaar te helpen.

Want MoedersinGroningen.nl deelt dagelijks allerlei leuke uitjes voor gezinnen in de regio. We beseffen dat niet elk gezin ieder uitje even makkelijk kan doen. Sterker nog: er zijn gezinnen die er helemaal niet op uit kunnen. We zorgen er altijd voor dat we ook gratis dingen delen, maar toch is er een gedeelte van de activiteiten moeilijker of niet te doen voor ouders die weinig financiële armslag hebben.

MoedersinGroningen.nl krijgt een stichting!

Daarom *tromgeroffel* komen we met een stichting. Met deze stichting willen we die gezinnen die het zelf niet kunnen betalen ook de mogelijkheid geven samen iets te beleven. En wat dat is, mogen ze zelf kiezen.

Waar we dat van betalen? We hopen dat onze community wil bijdragen in de vorm van donaties. Dat zij die het kunnen missen, een klein bedrag willen overmaken voor hun medemoeders en vaders uit de buurt. Natuurlijk zijn bedrijven en organisaties ook van harte welkom om bij te dragen :).

Samen aftellen

Dat is hoe we ons lustrum vieren. We houden jullie de komende week op de hoogte en tellen samen af naar het moment dat er gedoneerd kan worden. En hopen dat we hiermee iets moois kunnen betekenen voor ouders en kinderen in Groningen.

Heel erg bedankt!

Rest mij nog een dankwoord. Allereerst voor alle moeders en vaders die ons volgen en lezen, zonder jullie waren we er niet. Maar ook heel veel dank aan Hilde Roovers die zich al 4,5 jaar onvermoeid inzet voor MoedersinGroningen.nl en zonder wie we dit lustrum niet hadden gehaald.

Alle vrijwillige crewleden die zich op een of andere manier hebben ingezet in de afgelopen jaren verdienen ook zeker een bedankje, we hebben zoveel leuke mensen ontmoet die hebben willen bijdragen: supermooi en waardevol.

Natuurlijk: onze partners. Voor het vertrouwen en de ontzettend leuke samenwerkingen.

En natuurlijk gewoon iedereen die mogelijk heeft gemaakt dat we zijn wat we zijn, vandaag.

Op naar de volgende vijf jaar.

En fijne moederdag, morgen!

Wil je alvast meer informatie over de stichting en/of op de hoogte blijven? Neem dan contact op met Minke Haveman: minke@moedersingroningen.nl of 085-3034864.

Oh en, superleuk! We staan in het Dagblad van het Noorden vandaag:

Back To Top