skip to Main Content

Mooze zitzak | Review door Hilde

Wanneer onze zoons jarig zijn, kopen wij meestal een paar kleinere cadeaus en één groot cadeau. Dat laatste kan van alles zijn, van een fiets tot een skateboard. Het hoeft niet per se iets heel duurs te zijn, maar wel iets wat ze op dat moment heel graag willen of juist hard nodig hebben. Toen de verjaardag van mijn jongste zoon er aan zat te komen, vroeg ik hem of hij nog speciale wensen had. Zijn bescheiden lijstje? Dropveters, glitterstiften en chocolade. Niet echt een verlanglijstje waar ik wat mee kon. Gelukkig ontdekte ik op dat moment dat je bij Mooze een zitzak kunt laten bedrukken met een eigen foto. En daar ben ik dus heel creatief mee aan de slag gegaan!

Eigen ontwerp 

Ik besloot om het middelste formaat te bestellen, maar kon maar niet bedenken wat voor foto ik er op wilde laten zetten. Tot ik zijn geliefde knuffeltje zag liggen. Onze Benjamin heeft al vanaf zijn geboorte ‘poppetje’ bij zich, overal waar hij heen gaat. Zie je hem, dan zie je poppetje. Maar een foto zag ik niet zitten en dus vroeg ik aan Benjamin of hij zijn poppetje voor mij wilde tekenen. Zonder ook maar een vraag te stellen, maakte hij een prachtige tekening en kon ik aan de slag met het ontwerpen van zijn verjaardagscadeau.

Tekening van Poppetje

Bestellen

Het bestelproces bij Mooze is helder. Je kiest een product in het gewenste formaat en kunt dan je eigen ontwerp of foto als PDF uploaden. Je ziet meteen hoe (in mijn geval) de tekening op de zitzak zal komen en waar nodig aanpassingen maken. Ook heel fijn: toen ik er niet helemaal uit kwam, werd ik heel goed geholpen door de technische afdeling. Sowieso controleren zij de bestanden altijd dus mocht er iets niet kloppen dan zullen ze niet zomaar een product gaan bedrukken. Goed om te weten!

Nadat de zitzak helemaal naar wens ontworpen was, ging het bestellen verder ook heel soepel. In no time had ik een bestelbevestiging in mijn mailbox en kon ik zo blij als een kind gaan zitten wachten tot Benjamin’s cadeau bezorgd werd.

Levering

Voor elke productgroep bij Mooze geldt uiteraard een andere levertijd. De zitzak had ik binnen een week in huis en dat vond ik een prima leveringstermijn. Gelukkig werd hij bezorgd onder schooltijd, want het moest uiteraard een verrassing blijven voor mijn zoontje. De zitzak werd geleverd in een stevige plastic zak dus hij had meteen gezien wat erin zat.

Onze mening

De zitzak was stiekem iets groter dan ik had verwacht, maar wat ben ik ontzettend blij dat ik dit formaat (135 x 135 cm) heb gekozen. Benjamin was enorm verrast en was de eerste dagen niet van zijn zitzak af te krijgen. Het was net zomervakantie, behoorlijk warm en die zitzak was juist heerlijk koel. Perfect om op te chillen tijdens tv kijken dus! We zijn er ook achter gekomen dat de kwaliteit heel goed is. Hij is namelijk ook al heel vaak gebruikt als landingskussen bij het springen van de bank of stoel. Sowieso is de zitzak van stevig materiaal en zie je dat de naden goed gestikt zijn. Gemorst drinken veeg je er met een doekje zo vanaf. Dikke plus!

Benjamin en ik zijn heel enthousiast over deze zitzak en ik in het bijzonder ook over de service van Mooze. Vooral de extra hulp die ik kreeg toen het mij niet meteen lukte om mijn ontwerp te uploaden, vind ik echt heel tof. Ben je dus op zoek naar een origineel, persoonlijk cadeau? Kijk dan zeker even bij Mooze en laat je verrassen!

N.B. Voor deze review hebben wij een zitzak van Mooze.nl ontvangen. Dit heeft geen invloed gehad op onze beoordeling van het product. De review is onze persoonlijke, oprechte mening.

Back To Top