skip to Main Content
My First Festival

Wat is er nu leuker dan het eerste festival van je peuter, kleuter of tiener samen met het hele gezin te beleven? Na een spetterende en uitverkochte editie in december staat op zaterdag 3 juni De Oosterpoort weer op z’n kop. Deze keer verandert De Oosterpoort in het Wilde Westen!  Cowboys en indianen op het allerleukste familiefestival boorrrrrdevol muziek.

De Oosterpoort heeft geleerd van haar ervaringen tijdens de eerste editie van het festival en is dit jaar volledig voorbereid op een leger hongerige festivalkids! Dit jaar dus extra poffertjes, hotdogs en andere lekkernijen, zodat de bezoekers – van jong tot oud – kunnen genieten van heel veel lekkers, naast alle leuke acts en activiteiten.

‘My First Festival’ is voor alle kinderen tussen 2 en 12 jaar, en natuurlijk ook voor hun (groot)ouders, vriendjes en buren. Omdat niemand te jong is om van muziek te genieten mag ook je allerkleinste broertje en zusje mee. Als die nog geen 2 jaar is, is het nog gratis ook.

Geniet tijdens deze editie van een peutervoorstelling van Frank Groothof met jazzmuziek en prachtige live tekeningen. Ga helemaal uit je plaat met Sef en zing mee met zijn hits als ‘De Leven’ of dans mee met Zitakula, de negenkoppige afrobeatband met een explosieve mix van Afrikaanse ritmes, jazz en funk . Maar er zijn ook optredens van o.a. Thijs Boontjes Showorkest, The Jerry Hormone Ego trip, Brass Rave Unit, Groovetrotters, Cowboy Billy Boem én je kunt een spaghetti western maken met De Taartrovers! En de rest? Dat houden we nog even geheim…

Back To Top