skip to Main Content
Een Nieuwe, Frisse Look Voor MoedersinGroningen.nl (en Niet Zomaar)

We kunnen het eigenlijk niet geloven, maar dit jaar bestaan we alweer vijf jaar. Vijf. Jaar. Wat begon als een klein ideetje, is uitgegroeid tot een platform met een rijk bereik. Iets waar we best een beetje trots op zijn. En iets waar we heel hard voor hebben gewerkt in de afgelopen jaren.

Lang leve onze community

Wat ons betreft gaan we nog jaren door en blijven we bouwen aan, niet alleen het platform, maar vooral ook de waardevolle community die we inmiddels hebben opgebouwd. In onze Facebookgroep MoedersinGroningen.nl helpen ruim 2000 moeders en vaders elkaar dagelijks met allerlei tips en tricks. Van gouden adviezen bij verkouden, wakkere kindjes tot speelgoeduitwisselafspraakjes en alles daar tussen in. Bovendien: al jaren zonder één onvertogen woord onderling en dat is in deze tijd waarin het er online toch best hard aan toe kan gaan, heel bijzonder. Hetzelfde geldt voor onze andere groep MoedersinGroningen.nl Marktplaats (meer dan 3000 leden) waar dagelijks tientallen baby- en eindproducten worden weggegeven of verkocht.

Uiteindelijk kunnen wij nog zo goed ons best doen, zonder onze lezers en community, zijn we nergens. Dus vanaf hier oneindig veel dank voor jullie!

Frissere website

We beginnen dit jubileumjaar met een lekkere, frisse start als het gaat om onze website. We wilden een wat overzichtelijkere look en hebben ook de sitestructuur aangepast zodat de doetips en hotspotreviews makkelijk te vinden zijn. Hopelijk zijn we daar in geslaagd, we vinden zelf van wel ;). Dit markeert voor ons het begin van nieuwe ontwikkelingen bij MoedersinGroningen.nl. De komende tijd kun je veel nieuwe artikelen van ons verwachten, net als een goed gevulde agenda. Samen met onze partners gaan we nog meer doen om de moeders en vaders in en om Groningen het zo makkelijk mogelijk te maken. Wat er allemaal precies gaat gebeuren, horen jullie snel.

Help je mee?

Dan, voor we toekomen aan het bedanken van onze samenwerkingspartners en crew, nog een vraag aan onze community. We kunnen namelijk nog wel wat hulp gebruiken. Dat kan zijn door ons te voeden met tips voor in de agenda en/of op de site, maar dat kan ook zijn in hulp bij het verder uitbouwen van ons platform. Klinkt dat interessant? Stuur ons een berichtje op Facebook of mail naar redactie@moedersingroningen.nl. Bellen mag natuurlijk ook. Voor de volledigheid: op dit moment zijn we op zoek naar vrijwilligers, maar we bieden wel een erg leuk pakket aan extra’s voor onze crew. Ben je een bedrijf of organisatie en wil je graag meer weten over wat we kunnen betekenen? Dan horen we ook heel graag van je. Hoe meer partners we hebben, hoe meer we kunnen doen. Zo simpel is het :).

Met dank aan…

Rest ons nog te bedanken: Eefje Kleijweg voor het mooie design, Thijs voor de technische hulp nu en in de afgelopen jaren, dat geldt ook voor Maarten (beide heren onderbraken gisteravond laat hun Netflix and Chill om wat technische issues te verhelpen), Hilde voor haar niet aflatende inzet als contentmaker, social media wonder en salestijger (maar zo wordt ze liever niet genoemd), Marjolein voor haar mooie reviews die binnenkort verschijnen, onze samenwerkingspartners, Linda voor de mooie foto’s, de modellen voor hun medewerking en de andere crewmembers die ons nog steeds (onder)steunen.

Jullie horen snel weer van ons! Stay tuned & enjoy!

 

Back To Top