skip to Main Content

De leukste oppas in Groningen vind je bij Toppas!

Eén van de meest gestelde vragen in onze Facebookgroep is toch wel of iemand nog een fijne, betrouwbare oppas in Groningen kent. Want uiteraard heeft niet iedereen op elk moment een vriendelijk buurmeisje, (schoon)ouders of vriendinnen achter de hand die kunnen oppassen. Dan is het fijn als je weet dat je toch altijd kunt rekenen op een betrouwbare oppas, die slechts een belletje of appje verwijderd is. En dat vind je dus bij Toppas Groningen!

Betrouwbaar netwerk

Sinds 2014 kun je bij Toppas terecht voor incidentele of vaste oppas. Inmiddels is dit netwerk uitgegroeid tot 250 (T)oppassers; allemaal meiden tussen de 19 en 23 jaar oud. Al deze oppassers worden aangedragen door iemand die al bij Toppas werkt. Zo zorgen ze er samen voor dat het een betrouwbaar netwerk blijft en jij je kinderen met een gerust hart kunt achterlaten.

Flexibiliteit

Wanneer je bij Toppas een oppas inhuurt, hoef je je werkelijk nergens druk om te maken. Ze proberen in principe jullie vaste oppas in te plannen. Mocht deze nou onverhoopt een keer niet kunnen, dan wordt er uiteraard meteen iemand anders voor je geregeld. En Toppas is er niet alleen voor je wanneer je een avondje op stap gaat. Ook buitenschoolse opvang, oppas tijdens een belangrijke gelegenheid (op locatie) of last minute verzoekjes zijn mogelijk. Moeten je kinderen naar een feestje, heb je hulp nodig bij het koken, opruimen of wat dan ook? Ook hierin kunnen de meiden van Toppas je bijstaan. Ze zijn dus echt de meest flexibele oppas in Groningen!

Tarieven

Bij Toppas kun je kiezen uit 2 overzichtelijke abonnementen. Het meest uitgebreide pakket biedt onbeperkte oppas in Groningen, zowel vast als flexibel, en geeft je de mogelijkheid om binnen 24 uur iemand te regelen. Het andere pakket is heel geschikt als je maximaal 3 keer per maand een oppas nodig hebt en vaak wat ruimer van tevoren al weet wat je plannen zijn. Bij beide abonnementen betaal je de oppas trouwens los van het abonnement. 

Onze eigen Minke is zwaar fan van de service die Toppas biedt. Ze maakt er regelmatig gebruik van en kan elke ouder in Groningen zo’n oppas aanraden. Het geeft echt een stuk rust en ruimte om te weten dat je altijd kunt terugvallen op een oppas van Toppas.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Toppas.

Back To Top