skip to Main Content

MoedersinGroningen.nl is al sinds 2013 hét online magazine voor moeders (en vaders!) in Groningen.

Oprichter Minke Haveman verwonderde zich over het feit dat er nergens een leuke agenda was met kinderactiviteiten voor in en om de stad Groningen. Vanuit dat idee ontstond het idee voor een magazine met zo’n agenda, interviews met en columns van moeders en vaders in Groningen en reviews van kindvriendelijke plekken. Artikelen vanuit het idee dat niet elke ouder zelf het wiel hoeft uit te vinden, maar dat je waardevolle informatie, ervaringen en tips kunt delen. Op moederdag 2013 ging MoedersinGroningen.nl online.

Inmiddels is vanuit het magazine een actieve community ontstaan met twee extra titels (ZwangerinGroningen.nl en ZwemlesseninGroningen.nl), twee actieve Facebookgroepen met elk 3000+ leden (MoedersinGroningen.nl en MoedersinGroningen.nl Marktplaats) en veel sociaal bereik. Het team is uitgebreid met een redactiecrew die zorg draagt voor frisse content, mooie winacties en onze partners bedienen.

We hebben in de afgelopen jaren ook bijgedragen aan verschillende projecten in samenwerking met bijvoorbeeld het Groninger Forum, de gemeente Groningen, Let’s GRO om zo de kindvriendelijkheid (maar vooral de oudervriendelijkheid ;)) van de stad Groningen te versterken. Een thema naar ons hart.

Voor de toekomst hebben we nog een boel mooie plannen en ideeën. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wil je graag bijdragen aan een van onze platforms? Altijd welkom! Neem dan even contact op.

Heb je vragen? Laat het gerust weten.
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Ook dan horen we graag van je.

 

Back To Top