Maak kennis met onze crew!

De MoedersinGroningen.nl Crew

Maak kennis met onze redactie! Allemaal enthousiaste dames (vaders zijn nog steeds heel welkom!) die de komende tijd zullen gaan bijdragen in de vorm van artikelen, agenda-items en andere toffe dingen. Hier stellen ze zich voor! Hou het in de gaten, want dit overzicht is nog niet eens compleet :).

Minke1455069_10153660349955622_8257350830538756532_n

Toen ik drie jaar geleden bedacht dat het wel handig zou zijn om een agenda met kinderactiviteiten online te gooien, had ik niet kunnen bedenken dat we nu hier zouden staan. Een echte redactie, extra titels en vooral een heel leuke en trouwe schare lezers en lezeressen. Stiekem best een beetje trots op :).

Dus, aangenaam: moeder van Emily (2010), oprichter van MoedersinGroningen.nl, eigenaar van een marketingbureau, online publisher,  Groningse, schrijfster en nog veel meer.

Volg me op Twitter, Instagram, Facebook of LinkedIn.

 

Claudia
door-lindas-lens Claudia4 (1)

Hai! Ik ben Claudia (1981). Samen met mijn vriend en dochter (2012) woon ik in Groningen. Naast het voorrecht en geluk om moeder te zijn van een ontzettend leuk meisje, word ik van veel dingen blij. Vooral van dingen met chocola, maar ook van schrijven, muziek, shoppen en ik volg graag veel sport (zelf sporten heb ik dan weer, heel slecht, een hekel aan).

Na jaren fulltime in loondienst, heb ik nu mijn eigen communicatie- en tekstbureau. Heel afwisselend en met mooie plannen in het vooruitzicht.

Sinds 2013 zit ik in de crew van Moeders in Groningen. Ik vind Moeders in Groningen een erg fijne toevoeging in de wondere wereld van het ouderschap. Ideeën, ervaringen, nuttige informatie, tips, weten wat er allemaal te doen is in Groningen én altijd beschikbaar: hoe handig is dat! Voor mij ook de reden om me in te zetten voor dit leuke, waardevolle platform en jullie te inspireren bij het genieten van en ondernemen met je kind(eren)!

 

merel

Merel

Ik ben Merel, van bouwjaar ’83. Geboren en getogen in Groningen. Martijn en ik hebben samen een zoon van 8, een dochter van 5 en wonen met z’n 4-en midden in de stad. Ik werk in de hulpverlening en ben sinds 2015 eigenaar van de webshop 50s60s70s.nl met vintage spulletjes voor o.a. kinderen.

Leuk: muziek & film | dingen ondernemen met mijn kinderen | oud-Groningen | kringlopen | FC Groningen | | bruine kroegjes | uit eten |

Ik werk mee aan Moeders in Groningen omdat ik het dé manier vind om op de hoogte te blijven van al het leuks dat er is voor mijn zoon & dochter en dit over te kunnen brengen naar andere enthousiaste moeders en vaders die graag leuke dingen doen met hun kinderen.

Hildehilde

Ik ben Hilde. Geboren in Wijchen, getogen in Stedum en na 18 jaar in onze prachtige stad Groningen ben ik in 2015 verhuisd naar Sappemeer. Samen met Werner heb ik 3 prachtige zoons: Sam (2007), Cas (2009) en onze Benjamin (2013).

Naast ons drukke gezin ben ik foodblogger onder de naam slowfoody. Ik hou enorm van koken en bakken en probeer (bijna) elke dag wel weer iets nieuws uit. Dat deel ik graag! Als freelance tekstschrijver werk ik onder de naam Inspirative voor verschillende opdrachtgevers.

Als ik me niet met alle bovenstaande personen/werkzaamheden bezig houd, geniet ik enorm van lezen (meestal lukt me dit alleen in de zomervakantie), koken (elke avond en in de weekenden extra uitgebreid), afspreken met vriendinnen (lukt me helaas niet vaak genoeg) en simpelweg proberen te genieten van het leven!

peggy

Peggy

Hoihoi! Ik ben Peggy van der Lande en ik ben 17 jaar oud. Ik zit op dit moment in mijn tweede leerjaar op het Alfa College te Groningen, op de opleiding Marketing en Communicatie. Ik liep tot en met februari stage bij Moeders in Groningen om hier van alles te leren over het schrijven van verhalen en artikelen. Ik ben hier stage gaan lopen, omdat ik een passie heb voor schrijven en graag van de hele crew nieuwe dingen wou leren. Ik ben moeder van 2 hele lieve hondjes, Sam en Gijs. Sinds dat ik erg jong was (vanaf waar ik me iets kan herinneren, haha), was schrijven al een grote hobby van mij. Na lang bedenken wat ik later uiteindelijk wou gaan worden, heb ik besloten om na mijn MBO opleiding Marketing en Communicatie, over te stappen op het HBO en de studie Journalistiek te volgen. Het lijkt mij erg leuk om in de toekomst verhalen te schrijven over de wereld om ons heen. Ook is het een onderdrukte droom van mij om ooit een boek uit te brengen. Naast dat ik saaie boekenwurm ben, ben ik ook altijd wel in voor een feestje! En na mijn stage ben ik blijven hangen bij de redactie; ik zorg voor een goed gevulde agenda, leuke artikelen en de social media.

 

Kimkim2

Enthousiast, gedreven, ondernemend, lief en trots! Ik kan en mag mezelf nu voorstellen als officieel Moeders in Groningen “Crew”- lid. Ik ben Kim Lausberg-Martens, getrouwd met mijn grote (jeugd-) liefde Ewald en trotse moeder van Annelot (2011). Mijn man en ik genieten met volle teugen van haar en stappen regelmatig vol in de uitdagingen van het opvoeden ;-). Momenteel ben ik werkzaam als locatiemanager bij een kinderdagverblijf in de stad. Nu dus lid van de crew van het leukste online magazine voor vaders en moeders in Groningen. Wonend in Groningen, jonge moeder en ondernemend, was ik direct enthousiast en vol ideeën wat betreft mijn bijdrage aan MiG. Bloggen over kinderen, pedagogiek, lifestyle, het schrijven van tips, reviews en veel meer! Nu met een leuke club met jonge vrouwen bruisen de leukste ideeën en plannen.

 

Nardanarda

Hi! Mijn naam is Narda Beekman, ik woon in Groningen met mijn liefje en onze twee jonge kindjes. Sinds mijn eerstezwangerschap, leer en ontdek ik iedere week wel weer wat nieuws. Niet alleen over de wondere wereld van ons opgroeiend kindje maar ook over al het leuks wat Groningen aan moeder (vaders) in spé te bieden heeft. En dat wil ik graag met jullie delen!

 

Adverteren?

Wij bereiken duizenden ouders per maand. Lees meer