skip to Main Content

Leuk! Je beste vriendin/zus/collega heeft net een prachtig kindje op de wereld gezet en je wil het liefst zo snel mogelijk op kraamvisite bij haar en het nieuwe wondertje. Maar wat neem je mee als kraamcadeautje voor dit kersverse gezin?Wij hebben alvast een leuke tip voor jullie: Een geboorteposter van PrintCandy!

printcandyReview door Hilde

We testen PrintCandy!

Ik mocht voor Moeders in Groningen een poster van PrintCandy testen en mijn eerste indruk was meteen heel goed. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Geen poespas, maar gewoon duidelijke informatie over de producten, werkwijze en inspiratie om zelf een poster naar jouw wensen aan te passen.

Customizen

Mijn keuze viel al snel op een family-poster. Na het kiezen van het gewenste formaat en het juiste aantal familieleden kon ik hem verder gaan customizen. Je kunt een kleur uitzoeken voor de namen en de vogeltjes en daarna vul je de namen in.

Groot voordeel: Je krijgt meteen een voorbeeld te zien van de poster en kunt de kleuren dan eventueel nog aanpassen.

Bestellen

Tevreden met je ontwerp? Dan kun je bestellen! Tijdens je bestelling heb je nog de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap aan de zending toe te voegen. Dit is erg handig wanneer je de poster rechtstreeks als cadeau naar iemand laat verzenden.

Levering

De levertijd van de posters is erg snel, helemaal in vergelijking met andere sites. Je hebt je bestelling binnen maximaal 3 werkdagen in huis. Mooi snel dus!

Eindoordeel: we love PrintCandy

Mijn eindoordeel? Ik ga hier vaker bestellen! De manier van bestellen is simpel en overzichtelijk, je poster ligt binnen een paar dagen in de bus en de kwaliteit is erg goed!

Nog een laatste reden nodig om ook bij PrintCandy te bestellen? Alle posters worden gedrukt op milieuvriendelijk papier met FSC keurmerk.

Meer informatie of meteen bestellen? Neem een kijkje op de site!

 

Back To Top