skip to Main Content

Een tijdje geleden hadden we een leuke winactie waarbij er een super leuk feestje bij Kinderfeestjes Atelier Paletje gewonnen kon worden! En bij een superleuk feestje hoort natuurlijk een superleuke review geschreven door de moeder van de gelukkige winnares Isabel!  Voor meer info over Kinderfeestjes Atelier Paletje klik hier.

2kind

“Op woensdag 3 december 2014 vierden we het feestje van onze dochter Isabel. Ze had een kinderfeestje gewonnen bij Kinderfeestjes Atelier Paletje uit Groningen via Moeders in Groningen. Onze dochter werd 9 en ze mocht nog vijf vriendinnen uitnodigen.

Omdat Isabel van knutselen houdt, hebben we gekozen voor een schildersfeestje bij ons thuis, de plek waar ik het heerlijk vind om een kinderfeestje te geven, lekker intiem in je eigen vertrouwde omgeving!
Ik moest werken tot half twee in de middag en om half drie begon het feestje al. Ik was daarom erg blij dat Nienke kwam met haar creatieve talent en veel ervaring had met het organiseren van kinderfeestjes. Ik vind het zelf altijd heel erg leuk om thuis in huiselijke sfeer een kinderfeestje te geven, maar ik heb hier eerlijk gezegd ook altijd wel veel stress van, want je wilt dat je kind een leuk feestje heeft en dat iedereen met een mooi resultaat naar huis gaat!

Deze keer heb ik helemaal geen stress gehad, ook niet van te voren om materialen in huis te halen!

Ik heb zelf samen met mijn dochter en haar vriendinnen genoten van dit ontzettend leuke, gezellige creatieve feest!np

Nienke, van Kinderfeestje Atelier Paletje had alle materialen meegenomen en ze ging alles bij ons in de keuken klaar zetten zodat alles soepel zou verlopen. Na een korte uitleg gingen de meiden aan het werk. De sfeer was gezellig en ontspannen. Er werd gewerkt maar ook gezellig gebabbeld over van alles en nog wat.

Het uiteindelijke resultaat was prachtig en de meiden waren zeer tevreden. De ouders van de kinderen waren positief verbaasd over het resultaat. “Heeft mij kind dit zelf gemaakt?” Hoorden we van de ouders die hun kind kwamen ophalen. Maar ik heb gezien dat de kinderen het allemaal zelf hebben gedaan en dat het geen kant en klare schilderijtjes waren die ze moesten inkleuren.

“Heeft mijn kind dit zelf gemaakt?” Hoorden we van de ouders die hun kind kwamen ophalen.

Nienke ruimde na afloop alles weer op en wij gingen pizza eten bij kaarslicht in ons tuinhuis! Ik kijk terug op een ontzettend leuk, creatief, gezellig feest, waarbij ik als moeder ook echt heb genoten van het moment!

Het moment dat je dochter 9 jaar wordt en dat je je realiseert hoe snel de tijd gaat. Helemaal als je haar samen ziet en hoort kletsen met haar vriendinnen! Ik weet wat ik volgend jaar ga doen met het kinderfeestje van Isabel!”foto 2 (1)

Back To Top