skip to Main Content
stadsstrand groningen

Nieuw: het stadsstrand Groningen. Joehoe! Deze zomer kunnen we zwemmen in de stad. Bij het Infoversum is een heus stadstrand gecreëerd. Schepjes mee, bikini aan en zonnen maar! Liefhebbers kunnen er ook zwemmen; het water is getest en blijkt het schoonste zwemwater van Groningen te zijn.

Schoon en veilig zwemwater bij het stadsstrand Groningen

Fiets- en scooterwrakken zijn verwijderd en met een rood-witte bolletjeslijn wordt het veilige zwemwater gemarkeerd. Het is er diep, dus niet zo geschikt voor de allerkleinsten. Met zwemdiploma of met de juiste zwembandjes en onder begeleiding is het echter heerlijk verkoelend. Bovendien: zandkastelen bouwen in de stad is natuurlijk ook al heel erg cool :).

Het stadsstrand vind je bij het Infoversum, aan de Vrydemalaan. Dat is achter het Ebbingekwartier/Cibogaterrein. Veel zwemplezier!

Meer zwemplekjes in Groningen?

Benieuwd naar nog meer zwemplekjes in en om Groningen? We hebben een mooi overzicht voor je gemaakt met buitenzwembaden in Groningen, getipt door ouders. Oh en ook voor liefhebbers van binnen zwemmen hebben we tips.

Zwemlessen in Groningen

Heeft jouw kindje nog geen diploma’s en ben je op zoek naar een goede zwemschool voor zwemlessen voor diploma A, B en C? Check dan www.zwemlesseningroningen.nl; daar hebben we zwemscholen en de ervaringen van ouders gebundeld. Wel zo handig, vonden we :).

 

Back To Top