skip to Main Content

Kun jij ook wel een beetje rust gebruiken, een break van de hectiek van alledag? Dan is deze stilte-retraite een absolute aanrader!

Herken je het, dat sinds je moeder bent jouw kindje het middelpunt van jouw leven is. Logisch, jouw kindje betekent alles voor je. Sinds de geboorte zorg je er met al je liefde voor en doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat het gelukkig is.

Bij het moederschap komt echter meer kijken dan ervoor te zorgen dat jouw kindje gelukkig is. Je hebt veel ballen in de lucht te houden. Naast de zorg voor je kindje is er het huishouden, wil je voldoende tijd en aandacht besteden aan jouw partner, familie en vrienden en misschien heb je ook nog een drukke baan.  

Het moederschap vraagt veel van je het is daarom belangrijk om af en toe echt tijd voor jezelf te hebben. Tijd om even op te laden. Even genieten van de geluiden van buiten. Genieten van de stilte. Even niet bereikbaar zijn, niet hoeven zorgen, niet hoeven praten. Gewoon alleen maar even tijd voor jezelf.

Gun jij jezelf dit? Dan is een stilte-retraite voor moeders echt iets voor jou. Tijdens de retraite breng je in stilte tijd door met een kudde paarden en je hoeft even helemaal niets. De paarden zullen je laten zien hoe het is om te leven in het hier en nu en je voor heel even niet druk te maken over het verleden en de toekomst. Deze retraite is de ultieme manier om op te laden, zodat jij straks al die ballen weer in de lucht kunt houden.

De paarden vormen een stabiele kudde, waarin alles gaat zoals het gaat. Paarden maken zich namelijk niet druk over het verleden en kennen geen zorgen over de toekomst. De paarden zitten goed in hun vel en stralen rust uit. Als drukke moeder kun je deze rust overnemen door tijd met ze door te brengen, door ze te observeren, te aaien of te borstelen. Je kunt even de zorgen uit je dagelijkse leven vergeten, heel even de ballen laten vallen en alleen maar genieten van tijd voor jezelf. 

De eerstvolgende retraite is op 15 juni 2019. Er is plek voor maximaal 4 deelnemers. Wil je meer weten of je meteen aanmelden? Ga dan naar de website of stuur een mail naar info@equiliene.nl.

Back To Top