skip to Main Content

Gastvrij genieten
Het was lange tijd niet ‘top of mind’ bij mij als koffie- of lunchoptie, maar inmiddels ben ik er achter dat een bezoekje aan het Feithhuis een waar feest der gastvrijheid is. Juist ook met kind!

Chique kindvriendelijk
Laat je niet afschrikken door de chique entourage: bij het Feithhuis word je warm en persoonlijk ontvangen. Een kinderstoel wordt vaak al gebracht voordat ik er om hoef te vragen. Het personeel is zonder uitzondering vriendelijk en professioneel, ook als het druk is. De ruimte is zo ingericht dat je, ook met meer kinderen, genoeg bewegingsvrijheid hebt. De stamtafel is voorzien van kranten, tijdschriften en (kleur)boeken voor de kids. Bovendien is er een heerlijk terras met zowel schaduw als zon en heerlijke loungebanken.

Lunch, diner en koffie
De lunchkaart van het Feithhuis is uitgebreid. Voor de kindjes is er niet iets speciaals, maar ze denken graag met je mee. Een tosti of croissantje met jam wordt zonder moeite geregeld. Er is ook de mogelijkheid om lekker te ontbijten (zelfs een katerontbijt :)). Aanrader om te bestellen als je iets te vieren hebt, is de high tea. Met of zonder Prosecco. Het Feithhuis kent ook een interessante dinerkaart. Ze zetten hoog in op duurzaamheid en kwaliteit en dat is goed terug te zien in het menu.

Bovendien is de koffie van het Feithhuis uitgeroepen tot de lekkerste van Noord Nederland en eindigde zelfs als tweede in de landelijke ranglijst. Voor koffieliefhebbers en/of na een gebroken nacht dus zeker een aanrader!

Het Feithhuis is niet het goedkoopste etablissement van Groningen, maar de prijs/kwaliteitverhouding is meer dan in orde.

Bindend bezoekadvies
Het Feithhuis moet je een keer geprobeerd hebben. Ook zonder kids!
+ atmosfeer, gastvrijheid, kindvriendelijk, kwaliteit
– ingang kent een trap, niet handig met een kinderwagen, de kleurboeken mogen vaker ververst

Waar: Martinikerkhof 10
Wanneer: maandag t/m zondag van 10:30-23:00

Bekijk ook de website van ‘t Feithhuis voor de volledige menu-kaart en speciale acties.

koffiefeithhuis

Back To Top