skip to Main Content

Telekids Musicalschool | zingen, dansen en acteren voor iedereen!

De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Want naast zingen, dansen en acteren leer je hier nog veel meer vaardigheden. Het speciaal ontwikkelde lesprogramma daagt jou uit om het beste uit jezelf te halen. En zeker niet onbelangrijk: musicalles bij de Telekids Musicalschool staat garant voor heel veel plezier!

Over de les

Elke week krijg je les van topdocenten, die met jou aan de slag gaan om (nog) beter te zingen, dansen en acteren. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan persoonlijke en sociale vaardigheden, die belangrijk zijn om in een musical te spelen. Hierbij kun je denken aan zelfvertrouwen, durf, samenwerken en uiteraard ook fantasie.

Je repeteert wekelijks voor twee voorstellingen. Allereerst is er de kleinschalige Wintervoorstelling, die wordt opgevoerd in de veiligheid van je eigen locatie, met je eigen groep en een klein publiek. Daarnaast is er de grote Eindvoorstelling, die opgevoerd wordt met meerdere groepen op een locatie midden in het land en voor een groot publiek.

Visie & Missie

Visie

“Cultuuronderwijs voor de jeugd helpt onze samenleving vooruit; het is goed voor iedereen met welke talenten dan ook om muziek te maken, samen te werken en een doel te verwezenlijken. Daar zetten wij ons 100% voor in, door als Stichting in samenwerking met RTL alle kinderen van Nederland te bereiken en te enthousiasmeren zich uit te laten dagen door ons lesprogramma.”

Missie

“Wij dagen alle kinderen door middel van musicalles uit zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.
We laten alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.”

Voor wie?

Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen! Telekids Musicalschool is voor iedereen en iedereen is welkom!

Voor de groepen met een selectie doe je eerst auditie. Deze groepen streven een zeer hoog niveau na en vragen dan ook om maximale inzet. Dat betekent bijvoorbeeld dat je bij elke repetitie aanwezig moet zijn. Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar je krijgt wel de kans tijdens de auditiedagen.

De andere groepen zijn voor ieder kind van 4 t/m 9 jaar geschikt en hier hoef je dus geen auditie voor te doen. Zo kan iedereen terecht bij de groep van zijn/haar niveau en kun je volop genieten van alle moois rondom zingen, dansen en acteren.

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar oud, dan kun je terecht bij de RTL Talent Academy. Meer informatie over deze ‘grote broer’ van de Telekids Musicalschool vind je hier!

Waar & wanneer?

In bijna elke provincie van Nederland is wel een locatie te vinden van de Telekids Musicalschool. Voor de provincie Groningen hebben wij alle informatie op een rijtje gezet.

Waar? CrazyWorks, Oude Ebbingestraat 70 in Groningen

Wanneer? Elke zaterdag vanaf 9 september 2017

Hoe laat? Mini’s (4-6 jaar) 9.30 – 10.30 uur | KidsClub (7-9 jaar) 10.30 – 12.00 uur

Kost dat? De verschillende tarieven vind je op deze pagina

Wil je eerst eens kijken of deze musicalles echt iets voor jou is, dan kun je vrijblijvend een proefles volgen. Je betaalt eenmalig €15 inschrijfgeld en beslist na de proefles of je aan dit leuke avontuur wilt beginnen.

Leuke extra’s

De Telekids Musicalschool is partner van RTL, waardoor er speciale kansen en veel leuke extra’s worden geboden aan de leerlingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan clips die worden opgenomen en uitgezonden worden via alle Telekids-kanalen. Daarnaast zijn er diverse samenwerkingen mogelijk met tv-programma’s en kun je meedoen aan toffe win-acties. Al deze extra’s zijn niet verplicht, maar kunnen natuurlijk wel leiden tot leuke kansen.

 

Ben je al helemaal enthousiast geworden? Schrijf je dan meteen in voor een proefles! Wil je meer lezen over wat de Telekids Musicalschool jou kan bieden, kijk dan eens naar de leuke foto’s en video’s op de site.

 

Back To Top