skip to Main Content

The Pool | Food & Drinks

Aan het Boterdiep in Groningen zit één van de twee locaties van The Pool onder The Student Hotel. Wij besloten dit restaurant een bezoekje te brengen om te kijken of het ook kindvriendelijk is.

Sfeer & Ontvangst
Door het personeel worden we enthousiast ontvangen. Er is aandacht voor de kinderen de kinderstoel wordt direct bijgeschoven voor de jongste. Tijdens onze aanwezigheid wordt er lief en enthousiast gereageerd op de kinderen die aan het spelen zijn en is er aandacht voor de jongste aan tafel.

Het eten
Er is geen speciale kinderkaart, maar na overleg met de keuken worden er speciaal voor de kinderen pancakes gebakken. Wij kiezen een clubsandwich die, net als de pancakes, heerlijk smaakt.

Faciliteiten
Er is geen speelplek en ook geen speelgoed om mee te spelen. De verschoonruimte bevindt zich in de hal bij de damestoiletten en is zeer netjes en ruim.

Kortom
Het personeel is zeer kindvriendelijk en flexibel in het aanpassen van het menu. Het zou fijn zijn om een paar speciale kindergerechten op de kaart te zien en wat speelgoed om ze te vermaken.

Review (max 5 sterren):
Kindvriendelijk personeel? ****
Kindermenu? *
Kinderwagenvriendelijk?***
Verschoonplek?****
Kinderstoel?****
Speelhoek of speelgoed?*

Quote:
‘Dat waren speciale lekkere pannenkoeken’

Back To Top