skip to Main Content

Nicolien de Kroon is oprichtster van Motherhood Wereldwijd. Zij kruipt rond 20 december achter het stuur om met één (of meerdere) vrachtwagen(s) vol hulpgoederen richting Syrië te rijden, in de hoop dat zij voor kerst de kinderen daar blij kan maken met knuffels en noodzakelijke spulletjes. Spannend en niet risicoloos, maar zeker noodzakelijk! Alle moeders wordt gevraagd te helpen om de vrachtwagen te vullen. Doe je mee? Haal in de supermarkt een lege bananendoos en kijk in je kasten wat je kunt missen of niet meer nodig hebt.

Nicolien is in het verleden al velen malen naar oorlogsgebieden gegaan, dus ze kent het klappen van de zweep. Mocht het onverhoopt niet lukken om de grens over te komen, dan worden de dozen uitgedeeld in de tentenkampen bij de grens. Het komt dus altijd goed terecht. De actie wordt volledig geregeld door moeders die zich vrijwillig hier voor inzetten; alles komt ten goede aan de kinderen in Syrië!

Mocht je nou geen hele doos kunnen vullen, dan kun je alsnog de spullen die je hebt beschikbaar stellen. Al die kleine beetjes vormen dan samen weer een volle bananendoos.

Misschien heb je thuis ruimte over en wil je wel fungeren als inzamelpunt? Ook dan kun je je aanmelden via de site. En er zijn veel handen nodig, dus als je meer of iets anders wilt doen dan alleen maar het vullen van een bananendoos; laat het weten!

Wil je een financiële bijdrage doen? Dat mag natuurlijk altijd! Maak dan een bedrag over naar IBAN NL16 RBRB 0941 6465 48 t.n.v. Stichting Motherhood Wereldwijd te Grootegast.

En verder is het natuurlijk heel belangrijk dat iedereen hoort van deze actie, dus like de pagina op Facebook en deel de berichten met iedereen in jouw omgeving!

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om te helpen.

vredesknuffels

 

Back To Top