skip to Main Content

Waddengenot | Pieterburen

In Pieterburen vind je restaurant Waddengenot waar je het gevoel krijgt een bruin café binnen te wandelen. Een café waar je even kunt ontspannen met een spelletje en lekker eten. Wij zochten uit of het ook kindvriendelijk is.

Sfeer & Ontvangst
Wij zijn iets aan de vroege kant als we binnenkomen, maar krijgen toch meteen een plekje toegewezen. Het personeel reageert enthousiast en vriendelijk op de kinderen en er wordt meteen een kinderstoel neergezet.

Het eten
Er is geen speciale kinderkaart en er staan geen kindergerechten op de kaart. Gelukkig wordt er wel meegedacht en kunnen we voor de kinderen één gerecht bestellen om te delen. Ook wordt er een ijsje op maat gemaakt. Alles smaakt heerlijk!

Faciliteiten
In het restaurant is een stellingkast vol met spelletjes en speelgoed. Er is helaas geen verschoonplek aanwezig dus zijn wij aangewezen op een bank middenin het restaurant.

Kortom
Het eten smaakt heerlijk en het personeel denkt goed mee als het op de kinderen aankomt. Het aanbod in speelgoed en spelletjes is zeer gevarieerd. Een verschoonplek zou wel erg fijn zijn. Voor de kinderen duurde het best lang tot het eten kwam.

Review (max 5 sterren):
Kindvriendelijk personeel? ****
Kindermenu? ***
Kinderwagenvriendelijk? **
Verschoonplek?
Kinderstoel? ****
Speelhoek of speelgoed? ***

Quote:
‘Mogen we nog zo’n lekker ijsje?’

Back To Top