skip to Main Content

Week van de verloren knuffel

Zoals wij ouders heel goed weten, is het een verschrikking wanneer ons kind zijn lievelingsknuffel kwijtraakt. Bij de NS snappen ze dit helemaal en net zoals de voorgaande jaren hebben ze ook dit jaar de week voor Sinterklaas uitgeroepen tot ‘Week van de verloren knuffel’.

Gevonden voorwerpen

Jaarlijks blijven er in de trein en op stations vele duizenden voorwerpen per ongeluk achter en hier zitten ook heel veel knuffels tussen. Helaas krijgt de NS hier nauwelijks meldingen van en dus blijven al die zeer gemiste lievelingsdieren eenzaam achter.

Hereniging

In de ‘Week van de verloren knuffel’, die loopt van 27 november t/m 2 december, zet de NS elke dag een ander knuffeldier in de spotlight en hoopt het hiermee te kunnen herenigen met zijn rechtmatige eigenaar.

Social media

Via TwitterFacebookInstagram en Snapchat vragen ze met #Weekvandeverlorenknuffel aandacht voor de verloren knuffel, met de ambitie dat ze alle 5 de knuffels voor Sinterklaasavond herenigd hebben met hun eigenaartje.

Knuffelopvang

Uiteraard dragen wij deze mooie actie van de NS een warm hart toe, want onze eigen Knuffelopvang is tenslotte met hetzelfde doel opgericht.

 

Back To Top