skip to Main Content

Oeh, we hebben echt iets heel erg leuks! Zelf gebruiken we Klikkie al een paar maand en nu mogen we een prachtig fotoalbum weggeven, samen met een voucher voor een half jaar gratis foto’s.

Klikkie?

Nog niet van Klikkie gehoord? Zonde! Tenminste: als je ook zoveel foto’s op je telefoon hebt staan die je steeds weer vergeet af te drukken. Al die mooie momenten met de kinderen, of gewoon de shameless selfies: wanneer kijk je die eigenlijk terug?

Daarom maakt Klikkie het mogelijk om jouw mooiste foto’s maandelijks afgedrukt thuisgestuurd te krijgen. Je krijgt een mailtje als reminder, kiest je foto’s en wacht bij de brievenbus. De foto’s worden afgedrukt op kwaliteitspapier en door Klikkie geoptimaliseerd, zodat je écht mooie plaatjes hebt.

Wat kost dit?

€7,95 per maand. Kijk maar. Of €94,95 als je een jaarabonnement neemt. Je krijgt dan het prachtige lederen fotoalbum cadeau! Maandelijks krijg je dan 8 prachtige foto’s in een mooie enveloppe. Het kiezen van de foto’s kost ongeveer vijf minuten (als je tenminste kúnt kiezen ;)).

Onze ervaring?

We <3 Klikkie. Het is heel makkelijk om de foto’s te bestellen, de kwaliteit is erg goed en we vinden het een feestje om de chique zwarte enveloppe op de deurmat te vinden. Bij het openen van de enveloppe beleven we die mooie momenten eventjes weer opnieuw en de foto’s inplakken zorgt voor een blijvende herinnering. Zoals het hoort, met foto’s.

Winactie!

We mogen van Klikkie een prachtig fotoalbum weggeven, samen met een voucher voor een half jaar gratis foto’s ontvangen. Super toch?!

Wat moet je doen? Laat een reactie achter onder het Facebookbericht op onze pagina met jouw mooiste foto die je graag afgedrukt zou zien. Op woensdag 7 maart loten we een winnaar. Oh, en we zouden heel graag een review ontvangen!

 

Back To Top