skip to Main Content

Al een paar keer getipt aan MoedersinGroningen.nl: Ecologische Zorgboerderij De Mikkelhorst in Haren. Lot mailde bijvoorbeeld het volgende: Heel erg leuk! Een kinderboerderij met kippen, schapen, paarden etc, pluktuin (met bloemen én fruit én groenten), landwinkel, theeschenkerij, speeltuin. Super atmosfeer, heel gemoedelijk en hartelijk. Leuk uitje voor kleine kinderen én leuk te combineren met een fietstochtje.

Meer dan…

De Mikkelhorst is niet alleen een kinderboerderij: het is voornamelijk een plek waar mensen met een beperking of specifieke hulpvraag kunnen werken en leren. Zij doen dat op dit mooie plekje aan de rand van Haren, midden in de natuur. Er zijn ook nog eens veel activiteiten voor kinderen en volwassenen. Leuk om eens te gaan bezoeken dus! Er loopt ook een kabouterpad om de boerderij heen en je kunt er zelfs kinderfeestjes organiseren.

Praktisch

Adres
De Mikkelhorst vind je hier: Klaverlaan 37, 9753 BZ Haren en kun je bellen op 050 3168840.

Openingstijden kinderboerderij
– maandag van 13:00 tot 16:30
– dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 16:30 uur
– zaterdag van 13:30 tot 16:30 uur
– zondag gesloten

Website & social media

www.mikkelhorst.nl
https://twitter.com/Mikkelhorst
https://www.facebook.com/ZorgboerderijDeMikkelhorst

Aanvullingen? Andere tips? Laat het weten!

Ben je bij De Mikkelhorst geweest? Laat weten hoe het was in de reacties! Of heb je een andere tip? Graag! Zo maken we het overzicht mooi compleet, samen.

Hou ook onze agenda in de gaten voor de leuke activiteiten bij De Mikkelhorst.

Back To Top