skip to Main Content

Hoe leuk!? Een bootje huren en door de Groninger grachten of zelfs de Ommelanden varen! Een perfect uitje bij mooi weer!

Kies je boot

Je hebt keuze uit een elektrosloep (luxe, stil en milieuvriendelijker),  een waterfiets, of een kano (het echte werk). Het kan allemaal.

Van te voren reserveren is handig en vergeet je ID-kaart/paspoort niet. De bootverhuurders vragen daarnaast een borg.

Verschillende routes

In een uur vaar je de grachtenring rond met uitzicht op al haar prachtige gebouwen. Groningen-stad ziet er heel anders uit vanaf het water. Manoeuvreer zelf je bootje door het water en vergeet niet te bukken bij de lage bruggen.

Wil je nog iets verder, bijvoorbeeld naar het Eemskanaal of het Paterswoldsemeer? Ook allemaal mogelijk. Je krijgt een routekaart en bent op deze manier makkelijk heel wat uurtjes zoet. Zwemvesten zijn bij de bootverhuurders verkrijgbaar. Wel zo handig! 🙂

De elektrosloep is te huur bij:

Rondvaart in Groningen, Turfsingel 12-14, Groningen
De kosten voor de elektrosloep zijn €55,- voor het eerste uur en €30 voor elk volgend uur.
Bel voor meer info of reservering met 050-721 09 00 of neem contact op via de website.

Een kano  kan je o.a. huren bij:

Outdoor International. Zij hebben een speciale trailer en kunnen de kano’s naar elke gewenste plek in de provincie brengen. Handig!

Een losse kano huren kost €22,50. Je kunt ook kiezen voor een van de verschillende arrangementen. Hiervoor kijk je even op de website!

Bellen voor info of reservering kan via 050 – 3183722.

bootje varen

Back To Top