skip to Main Content

Ontdekt toen ik een tijdje geen tv had: voorleesverhaaltjes op Spotify. Ideaal!

 

Even geen televisie

Inmiddels heb ik wel weer tv, maar maak ik er nog steeds gebruik van: voorleesverhaaltjes op Spotify. Eigenlijk houd ik namelijk ook niet van dat eeuwige gehang voor de televisie. Met voorleesverhaaltjes vermaakt mijn dochter zich verbazingwekkend lang, ze vindt het echt hartstikke leuk.

Eigenlijk ontdekte ik het toen ik op zoek was naar kindermuziekjes: de playlist met Annie M. G. Schmidt verhaaltjes. Spotify gebruik ik eigenlijk de hele dag voor muziek, maar ik wist niet dat er ook verhaaltjes op stonden. Als je geen Spotify hebt, kun je natuurlijk ook voorleesverhaaltjes lenen bij de bibliotheek, of een cd kopen :).

spotify

Meer tips voor leuke voorleesverhalen zijn welkom!

Spotify?

Spotify is wat mij betreft de uitvinding van de eeuw. Een muziekdienst waarbij je toegang hebt tot miljoenen liedjes. Je zoekt, ontdekt en maakt playlists aan voor ieder moment. Er is ook veel kindermuziek te vinden.
Spotify is een gratis dienst met een betaalde optie. Je downloadt het programma op je computer, maakt een account aan en luistert muziek. Heel simpel. Het gratis abonnement kent reclames tussendoor. Je kunt ook kiezen voor de twee betaalde abbonnementen: met unlimited betaal je EUR 4,99 per maand en heb je geen reclames en met premium heb je ook de mogelijkheid om muziek op je telefoon/tablet te luisteren en nummers te downloaden. Een premium abonnement kost EUR 9,99 per maand.

Spotify kun je koppelen aan Facebook. Dan zie je ook wat je vrienden luisteren en kan je elkaar nummers toesturen. Inspirerend en verrassend :).

Leuke playlist?

Heb jij een leuke playlist in Spotify en wil je deze delen? Graag! Hierbij mijn favorieten:

Heerlijke relaxte Coffee House muziek
Vrolijk: Jesse Dee
Tearjerkers from hell, voor als je in zo’n stemming bent :)
Vrolijke lenteliedjes
Voor de kids: V.O.F. de Kunst

Back To Top