skip to Main Content

Stapels kinderkleertjes stonden er maanden bij mij op zolder. Zonde, want niemand droeg ze meer en het nam, eh, nogal veel ruimte in beslag. Vast heel herkenbaar :). Marktplaats is een optie. Weggeven aan vriendinnen. Kledingbeurzen. Maar je kunt ze nu ook heel makkelijk ruilen via internet. Bijvoorbeeld via Krijgdekleertjes.nl. Dan steun je zelfs nog een goed doel.

Krijgdekleertjes.nl, hoe werkt dat?
Mooi opgezet: je maakt gratis een account, kiest een goed doel om te steunen en vervolgens koop je een strippenkaart met ruiltegoed. Dit ruiltegoed kun je vervolgens inzetten om een pakket te ‘krijgen’. 1x krijgen kost EUR 3,-. Als je meer ruiltegoed koopt, wordt het iets goedkoper. Verzendkosten betaal je wel zelf.

Geven
Ook niet te moeilijk: kleertjes in een doos, formulier invullen en gaan :). En als je een pakket geeft, gaat er 0,50 cent naar een goed doel én mag je een ander pakket uitzoeken.

In de pakketten kunnen zowel kleertjes als speelgoed zitten. Ruimt dus lekker op, die zolder, schuur, kast.

Meer informatie vind je op de website van Krijgdekleertjes.nl.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/iiwpuSE3-Mk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Meer manieren om van je kinderkleertjes af te komen
Kledingbeurs
Er zijn in Groningen diverse kledingbeurzen. Help je mee deze in kaart te brengen? Tip MoedersinGroningen.nl en dan komt het in de agenda. Op een kledingbeurs kun je zelf kleertjes inbrengen, maar ook goedkoop kleertjes kopen. En met snelgroeiend kroost is dat mooi meegenomen :).

Weggeven
Je kunt overtollige kleertjes natuurlijk ook weggeven. Mamamini is een goede plek. Maar er zijn ook diverse goede doelen. Tip voor een goed doel waar kinderkleertjes welkom zijn? Of heb jij een andere bestemming? Laat het dan achter in de reacties en help andere moeders aan een opgeruimde kast :).

MoedersinGroningen.nl is bezig met een prikbord. Misschien dat daar binnenkort ook één en ander uitgewisseld kan worden. Stay tuned!

krijg_de_kleertjes_logo

Back To Top