skip to Main Content

Lieve ik | Melany over haar kinderwens

Melany wist als jong meisje al heel goed wat ze wilde. Moeder worden. Maar helaas was die kinderwens niet zo makkelijk vervuld als zij had gehoopt. Na jarenlang proberen en talloze icsi- en ivf-behandelingen later werd zij pas zwanger van haar zoontje.

Samen sterk
Dat dit voor Melany een hele zware en moeilijke weg is geweest, mag duidelijk zijn.
Om andere moeders en vaders te helpen, steunen en adviseren, startte zij een facebookgroep op waar zij en andere bloggers schrijven over het vervullen van hun kinderwens.
De belangrijkste redenen voor deze groep? Samen sterker staan en meer lotgenoten bereiken.
Gehoord en gezien worden. Het stille leed doorbreken en inzicht geven aan wie er voor open staat.
En ook zeker niet onbelangrijk: Een einde maken aan het taboe, de schaamte en geheimzinnigheid over de obstakels die je tegen kunt komen op de weg naar een zwangerschap.

Lieve ik
Speciaal voor Libelle schreef Melany een brief aan zichzelf als 10-jarig meisje. Het meisje dat dus al die vurige kinderwens had en nog niet wist hoe lang het zou gaan duren totdat die wens mocht uitkomen. Melany heeft haar brief voor het oog van de camera voorgelezen en de emotie die hieruit spreekt, is erg ontroerend. Dat filmpje zie je hier.

Voor meer informatie over Kinderwensbloggers kun je een kijkje nemen op de site.

melanyWie is Melanie?
“Ik ben een zzp-er, een creatieve (be)denker, die blogt en studeert. Ik wilde een stay at home-mommie worden als ik later groot was en dat heb ik jaren lang geprobeerd te bereiken. Tot mijn 42e een 6-tal ivf en icsi behandelingen gedaan maar werd uiteindelijk pas (spontaan) zwanger op een voor velen onbekende manier (maak ik bekend in mijn blogs ? ). Vlak voor mijn 43e verjaardag beviel ik van een kerngezond jongetje, nu 2 jaar. We hopen op nog een kindje.”

Back To Top