skip to Main Content

Mankracht* en SKSG organiseren elke laatste woensdag en/of vrijdag van de maand stoere gratis activiteiten & workshops voor vaders en kinderen (van 4-13 jaar).

Ken jij of ben jij een coole vader?

Kom woensdag 29 juni naar de Modderdag met je kind(eren)!

Ze trappen af met een fantastische Modderdag bij de Hoornseplas. Voor kinderen van 4-13 jaar. Van 14.00 uur tot 16.00 uur worden er geweldige modderactiviteiten georganiseerd door Break Out. Een van de onderdelen is een geweldige stormbaan. Kom ook en ontmoet andere vaders en kinderen. Aanmelden is nog mogelijk! Meer informatie vind je op http://primetime-papatime.nl/.

Activiteiten

Hoezo alleen maar leuke dingen met mama doen? Met je vader is het superleuk om coole en stoere activiteiten te ondernemen. Leuke herinneringen voor later creëren. Geen ipad, maar: spraakmakende activiteiten, zoals een beachvoetbaltoernooi, cartoon tekenen, vliegers maken, slopen & bouwen, workshop zelfverdediging, trommels bouwen, fotoshoot, survival en een masterclass vaderschap.
De volgende activiteit is eind augustus.

Waarom Primetime-Papatime?

Mankracht en SKSG willen vaders graag meer betrekken bij activiteiten met (en de opvoeding van) hun kinderen. SKSG geeft aan dat de moeder meestal het kind haalt en brengt van en naar van de opvang – waar zijn de vaders? – en ondersteunt het initiatief.
“Modderdag is de perfecte openingsactiviteit”, aldus Bernard Schlimbach, projectmedewerker van mankracht.

“Een betrokken vader zijn door leuke dingen te doen met je kind. Quality time met je zoon of dochter en weer even dat fijne vakantiegevoel oproepen….dat wil toch iedere vader?”

Elke laatste woensdag of vrijdag van de maand is het Primetime-Papatime! We organiseren activiteiten tot zeker juni 2017: dan volgt een Papamaand! Alle activiteiten voor vader en kind zijn in 2016 gratis. We proberen dit ook voor 2017 zo te houden.

*Mankracht is er voor alle mannen in Groningen, jong en oud en van iedere afkomst. We zijn sportief maar ook cultureel actief en organiseren workshops en trainingen op allerlei gebieden.

Back To Top