skip to Main Content

Nu verkrijgbaar via veilige-voetjes.nl: extra stevige jasbeschermers. Door het materiaal van Veilige Voetjes is het verleden tijd dat kindervoetjes bekneld raken tussen de spaken.
Het is gebruikelijk om kinderen te vervoeren per fiets. Helaas komt het veel voor dat de voeten van kinderen bekneld raken tussen de spaken. Jaarlijks worden daarvoor talloze kinderen behandeld op de spoedeisende hulp.

Normale jasbeschermers zijn gemaakt van dun plastic en bieden daardoor onvoldoende bescherming voor de voeten van kinderen. Daarnaast gebruiken ouders niet altijd de voetriempjes van kinderstoeltjes en willen oudere kinderen vaak niet met de voeten vast zitten.

Doordat de jasbeschermers van Veilige Voetjes zijn gemaakt van dik, stevig plastic en ook de helft van het wiel afsluiten, bieden zij goede bescherming voor de voeten van kinderen. Hierdoor is het niet noodzakelijk dat kinderen met hun voeten vast zitten om ze toch veilig te kunnen vervoeren. De jasbeschermers van Veilige Voetjes zijn verkrijgbaar in 26 en 28 inch, in verschillende kleuren en met diverse motieven.

veilige voetjes

Back To Top