skip to Main Content

Bumkins siliconen bordje | Review

Alweer even geleden kregen wij bij Moeders in Groningen een siliconen bordje binnen van Moderne Moeders. Nu heb ik, als moeder van 3 zoons, al menig bord versleten. Helaas bleek bij al die borden dat het eten er makkelijk af kon schuiven, dat het te glad was voor onbeholpen peuterhandjes of dat het te makkelijk omviel.

Ik was dan ook enigszins sceptisch toen ik dit siliconen bordje van Bumkins ging testen. Volledig onterecht hoor, want ik ben fan! Als ik dit bord had gehad toen mijn zoons zelfstandig begonnen te eten, had het mij in ieder geval behoorlijk wat schoonmaakwerk gescheeld.

Design

Wat mij als eerste opviel, is het strakke design van dit bordje. Mijn zoontje vindt de grijze het mooiste (want lievelingskleur), maar je kunt ook kiezen voor een blauwe, rode of groene variant. Voor ieder wat wils dus. Niet alleen de kleuren maken de Bumkins grip dish mooi, maar ook het strak afgewerkte design. Een aanwinst op de eettafel dus.

 

Praktisch

Naast een mooi design is het bij een kinderbord natuurlijk veel belangrijker of het praktisch is. En dat is het zeker! De Bumkins Grip Dish is verdeeld in 3 vakken. Één groot vak en twee kleinere. Hierdoor kun jij het eten verdelen over de vakken en dat geeft overzicht aan je kleine meneer of mevrouw.
Aan de onderkant zit een grote zuignap die zorgt voor de grip op tafel. Zo kan je dreumes of peuter dus rustig eten zonder dat jij je zorgen hoeft te maken of het bord van tafel valt. En doordat het bord op één plek blijft, kan je peuter makkelijker een hapje eten opscheppen. De hoge randen van het bord maken dit zelfs extra makkelijk.
Door de rechte zijkant kun je het bord dichterbij je kindje zetten, waardoor knoeien nog lastiger wordt. En als laatste pluspunt is het bordje ook nog eens vaatwasser- en magnetronbestendig.

Meer informatie

Wil je nog meer informatie over dit handige bord of meteen bestellen? Kijk dan even op de website van Moederne Moeders. Daar vind je nog veel meer leuke en handige artikelen. Doen hoor!

Back To Top