skip to Main Content

Elk jaar lijkt het nog lastiger te worden om een origineel cadeautje te bedenken voor je eigen vader of de vader van je kind(eren). Want wat moet je nu weer geven?
Om nou elke keer met een stuk gereedschap aan te komen of een voordeelbundel warme sokken. Dat gaat op den duur ook vervelen natuurlijk.
Wij hebben voor jullie leuke tips verzameld, die je hopelijk wat inspiratie geven voor een origineel cadeau.

 

JohnnyBravoEen poster van zijn favoriete film

Een cadeau waar je misschien niet zo snel aan zou denken, is een poster van de favoriete film van de vader in kwestie. Bij posters.nl vind je een enorm assortiment nieuwe en oude filmposters. Dus was jouw vader helemaal fan van Back to the Future of kijkt hij nog steeds herhalingen van Johnny Bravo, dan kun je hier zeker iets vinden! Bijkomend voordeel: Wanneer je op werkdagen voor 20.00 uur bestelt, heb je het de volgende dag in huis.

 

 

VanHulleyEen boxer met een goed verhaal

Natuurlijk kun je een multipack boxershorts halen bij een warenhuis. Daar kunnen vaders altijd wel wat mee. Maar een veel persoonlijker cadeau is de Van Hulley boxershort. Bijna elke vader heeft wel een favoriet overhemd in zijn kast, dat niet meer gedragen kan worden door een klein vlekje, versleten boord of misschien een scheurtje. Laat dát favoriete overhemd ombouwen tot een prachtige, handgemaakte boxer! Zo krijgt het overhemd een tweede leven en help je ook nog eens de dames die het voor je doen. Zij doen hierdoor werkervaring op en worden klaargestoomd om een opleiding te gaan volgen. Alleen maar voordelen dus!

 

WebprintVereeuwig je foto op een cadeau

De fijne herinneringen van kinderen met hun vader worden vaak vereeuwigd door een foto te maken. Vroeger bracht je een vol fotorolletje meteen naar de winkel om te laten ontwikkelen. Tegenwoordig worden bijna alle foto’s digitaal vastgelegd en heb je legio opties om er een origineel cadeau van te laten maken.
Zo heb je bij Webprint een uitgebreid assortiment fotocadeau’s. Van bierviltje tot sleutelhanger en van puzzel tot speelkaarten. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt ergens je foto op laten printen. Neem dus snel eens een kijkje op de site!

 

De RoemerWijn, whiskey en workshop

Een goed glas wijn! Daar houden ook veel vaders van. En laten we in Groningen (en Vries) nou een hele fijne wijnwinkel annex slijterij hebben: De Roemer. Naast de enorme selectie heerlijke wijnen en bijzondere whiskey hebben ze ook een ruim aanbod van workshops en proeverijen. Ga dus gauw eens langs in één van de winkels of bestel in de webshop!

 

Iedereen houdt van post

Elke vader houdt ervan om een kaartje te krijgen. Voor elke gelegenheid, maar ook zeker met Vaderdag! Bij Kaartwereld vind je voor elke gelegenheid een originele kaart, die je ook nog eens kunt personaliseren met een foto en tekst. Maak papa helemaal blij door er een leuk cadeautje bij te doen en zijn Vaderdag kan niet meer stuk!

Kaartwereld

 

Back To Top